Loteria Speciala 13 – 13 Iunie 2010

La “LOTERIA SPECIALĂ 13” pot participa toate persoanele care depun în urnele special amenajate din agenţiile Loto cel puţin un bilet necâştigător jucat şi validat pentru oricare din tragerile LOTO 6/49, LOTO 5/40 sau JOKER organizate în zilele de 13 mai, 16 mai, 20 mai, 23 mai, 27 mai, 30 mai, 3 iunie 2010, cu sau fără jocul NOROC şi indiferent de suma jucată.

Pentru a participa la această loterie, este obligatoriu ca participantul să completeze pe bilet, pe verso, datele de identificare personale, respectiv : nume, prenume, adresa completă (aşa cum este trecută în actul de identitate) şi data naşterii, în mod lizibil şi corect, fără ştersături.

Biletele participante la această loterie vor putea fi depuse în urnele special amenajate în agenţiile Loto, în perioada 14.05.2010 – 06.06.2010.

Fiecare persoană poate participa la această loterie cu unul sau mai multe bilete, cu respectarea condiţiilor precizate mai sus, dar cu menţiunea că fiecare participant va putea câştiga un singur câştig, indiferent de numărul de bilete depuse în vederea participării sau de numărul de bilete extrase aparţinând aceluiaşi participant.

Extragerile pentru atribuirea câştigurilor vor avea loc în data de 13.06.2010, după cum urmează:

– în Iaşi – pe baza biletelor colectate în Zona IAŞI*

– în Cluj Napoca – pe baza biletelor colectate în Zona CLUJ*

– în Timişoara – pe baza biletelor colectate în Zona TIMIŞOARA*

– în Constanţa – pe baza biletelor colectate în Zona CONSTANŢA*

– în Bucureşti – pe baza biletelor colectate în Zona SUD*

– în Bucureşti – pe baza biletelor colectate în Zona BUCUREŞTI*

La această loterie vor fi acordate 78 de câştiguri a câte 1.300 lei fiecare (6 zone x 13 câştiguri a câte 1.300 lei fiecare). Câştigurile vor fi impozitate în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Lista câştigătorilor va fi afişată pe site-ul Loteriei Române – www.loto.ro şi în agenţiile Loto începând cu data de 14.06.2010 şi va fi publicată în Revista “LOTO PRONO” din data de 15.06.2010.

Câştigătorii se vor prezenta pentru validarea câştigurilor în maxim 60 de zile calendaristice de la data extragerii. Atribuirea câştigurilor se va face pe baza prezentării actului de identitate. Castigurile se vor atribui pe plan local, la casieriile platitoare resedinta de judet, iar pentru Municipiul Bucuresti la sediul central al C.N.L.R. S.A. din Bucureşti, Str. Poenaru Bordea, nr. 20, sector 4.

Regulamentul de participare şi desfăşurare a “Loteriei Speciale 13”, organizată de C.N.L.R. S.A., este disponibil pentru consultare la sediile Centrelor de Profit din intreaga tara.

Conform Regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor LOTO, capitolul III, art. 9, “este interzisa participarea minorilor la jocurile tip LOTO”.

* Zona IAŞI cuprinde judeţele: Iaşi, Botoşani, Suceava, Neamţ, Bacău, Vaslui, Harghita, Covasna

* Zona CLUJ cuprinde judeţele: Cluj, Alba, Maramureş, Sălaj, Mureş, Bistriţa Năsăud, Braşov, Sibiu, Satu Mare

* Zona TIMIŞOARA cuprinde judetele: Timiş, Arad, Caraş Severin, Hunedoara, Bihor, Mehedinţi, Gorj

* Zona CONSTANŢA cuprinde judeţele: Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea, Galaţi, Brăila, Buzău, Vrancea

* Zona SUD cuprinde judeţele: Teleorman, Giurgiu, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Dolj, Olt, Vâlcea.

* Zona BUCUREŞTI cuprinde Municipiul Bucureşti.

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, C.N. Loteria Română S.A. este autorizată să prelucreze datele cu caracter personal furnizate de dvs. pe biletul de participare la loterie (nume, prenume, adresa completă, data naşterii).

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiţiei, care pot fi exercitate în conformitate cu prevederile acestui act normativ.

Notificarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul 3220.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.