Lucian Viziru are o noua iubita

Lucian Viziru s-a indragostit iar. De curand, vedeta de la Acasa Tv are o idila cu prezentatoarea stirilor sportive de la PRO TV, Corina Caragea, pe care a cunoscut-o “la serviciu”, pe holurile trustului media din care fac parte amandoi.

Corina Caragea, prezentatoarea stirilor sportive de la PRO TV este noua cucerire a actorului din telenovela “Lacrimi de iubire” difuzata de Acasa, Lucian Viziru.

Dupa o relatie de cativa ani cu Catrinel Sandu si o scurta idila cu Andreea Andrei, una dintre protagonistele emisiunii “Bune si nebune” de la PRO TV, dar si a unui pictorial in revista Playboy, Lucian Viziru s-a reorientat catre o alta colega de serviciu, si anume Corina Caragea.

Cei doi au tatonat terenul timp de mai multe saptamani, inainte de a se implica intr-o relatie, dar in cele din urma planul le-a iesit. Ei petrec mai tot timpul liber impreuna, se intalnesc des si, dupa cum spun apropiatii lui, chiar intentioneaza sa se mute impreuna.

Libertatea, 11 mar 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.