Madalin Manole despre fostul sot: Erau momente in care l-as fi impuscat

“Fata cu parul de foc” nu-l uita si nu-l iarta pe fostul ei sot, Serban Georgescu. Madalina Manole a vorbit despre mariajul lor de 15 ani si despre divortul care a lasat-o fara casa, intr-un interviu acordat revistei Tango.

Chiar daca se declara fericita si implinita alaturi de noul ei iubit, Petru Mircea, Madalina Manole nu uita mariajul cu fostul sot, compozitorul Serban Georgescu. Cantareata spune ca la mai putin de 20 de ani s-a indragostit si a acceptat sa fie sotia compozitorului de 37
de ani, fara sa tina cont de nemultumirea parintilor, care si-ar fi dorit un ginere mai tanar sau de barfele colegilor din breasla, care o acuzau ca se marita din interes.

BARBAT BINE SI SEXOS

Madalina Manole spune ca a fost impresionata de aspectul fizic al lui Serban Georgescu: “La 37 de ani era un barbat foarte bine si foarte sexos! Un barbat de care m-am indragostit si de la care am sperat sa am multe de invatat, fiindca era deja un barbat trecut prin viata”.

Calitatile fizice ale compozitorului au inceput sa paleasca la scurt timp dupa casatorie, lucru care nu a deranjat-o prea mult pe tanara lui sotie: “Cand iubesti un om il iubesti pana la capat. Si cu burta, si cu chelie, si cu gusa”, a declarat cantareata.

PROMISIUNI SI INFIDELITATI

Tot Madalina Manole spune insa ca dupa 15 ani de casnicie a descoperit ca sotul ei nu s-a maturizat si a decis sa divorteze. O deranja faptul ca era neserios si nu isi tinea promisiunile facute fata de ea sau de altii. “Erau momente din zi in care il adoram si alte momente in care l-as fi impuscat”, declara “fata cu parul de foc”.

Mai mult, Madalina Manole sustine ca Serban Georgescu a inselat-o: “Au existat telefoane catre un personaj feminin, se purtau conversatii la anumite ore, pe la spatele meu cand eu nu eram langa el”.

DEZAVANTAJ LA PARTAJ

In ziua in care l-a parasit pe Serban Georgescu, Madalina a fost ajutata de parintii ei sa-si ia bagajele din casa in care investise: “Cat de dureros trebuie sa fie pentru un parinte care vine sa-si ajute copilul sa-si ia, dintr-o vila cu doua etaje, hainele, si atat (…) sa stie cum copilul lor a muncit si toata munca lui e acolo, in casa aia”, a povestit Madalina Manole.

Ziarul, Alexa Irod, 13 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.