Madonna:"Tatal lui David mi-a refuzat ajutorul"

Artista spune ca i-a oferit sprijin financiar pentru cresterea baiatului

Madonna a declarat ca tatal lui David, baietelul din Malawi pe care l-a adoptat, i-a refuzat sprijinull, artista oferindu-se sa ii asigure situatia financiara necesara pentru cresterea copilului.

“I-am propus acest lucru la tribunal, cand ne-am cunoscut. Iar el nu a acceptat.”, a declarat Madonna la interviul cu Meredith Vieira, de la NBC.

“Cand l-am cunoscut i-am spus ca as fi incantata sa il ajut sa isi aduca copilul acasa si sa ii ofer sprijinul financiar necesar pentru cresterea acestuia, dar el nu a vrut.” Cantareata a spus ca nu vrea sa se inteleaga de aici ca il condamna pe tatal lui David.

“Cred ca a considerat, din tot sufletul, ca baietelul va avea o viata mult mai buna alaturi de mine. Cand mi-a spus ca nu accepta propunerea mea m-am gandit ca este de datoria mea sa ma duc dupa David.”

Diva muzicii pop a mai adaugat ca a fost foarte suparata in urma controverselor aparute in legatura cu adoptia si ca abia in acel moment a realizat “cat de rai sunt oamenii”. Madonna a declarat ca a trecut printr-o perioada dificila si inca este dezamagita de reactia pe care a avut-o publicul.

“Toate aceste discutii care au aparut in urma adoptiei mi-au demonstrat faptul ca oamenii nu au abilitatea de a se concentra asupra problemelor cu adevarat grave.”

Referitor la David, Madonna a declarat: “Are un temperament extraordinar. Este foarte amuzant.”

HotNews.ro, S.B., 01 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.