Magazinele care continuă oferta de Black Friday sau au noi reduceri

Sute de mii de produse, din toate categoriile, pot fi cumpărate în continuare la prețuri reduse considerabil.

Au înregistrat vânzări de sute de milioane de euro, de Vinerea Neagră, iar acum au pregătit noi oferte pentru următoarele zile.

Mai multe magazine mari din România au în continuare sute de mii de produse care pot fi cumpărate la preț redus.

Fashion Days – Black Weekend vine cu reduceri de până la 90%. Printre articolele aflate în ofertă se numără: botinele de piele întoarsă Moschino – disponibile la 479 lei, reduse cu 59%, adidașii Nike Air Max – disponibili la 299 lei, reduși cu 34% și geanta messenger de pânză Fossil – disponibilă la 379 de lei, redusă cu 33%.

VEZI TOATE PRODUSELE AFLATE ÎN OFERTĂ AICI.

Flanco vine, de Black Friday cu reduceri absolute, de până la 80%. Printre articolele cu reduceri se numără: cuptorul incorporabil Hansa – disponibil la 849 lei, redus cu 46%, laptopul Lenovo – disponibil la 699 lei, redus cu 30% și espressorul manual Heinner – disponibil la 119 lei, redus cu 68%.

VEZI TOATE PRODUSELE AFLATE ÎN OFERTĂ AICI.

PC Garage – Black Weekend de gaming vine cu reduceri la numeroase produse, precum mouse-ul de gaming Logitech – disponibil la 199 lei, redus cu 42% și tastatura gaming Dragon War Gladiator disponibilă la 79 de lei, redusă cu 53%.

VEZI TOATE PRODUSELE AFLATE ÎN OFERTĂ AICI.

Cărturești are reduceri de până la 70% de Black Friday, la peste 40.000 de produse. Printre cărțile cu reduceri se numără: Sapiens. Scurta istorie a omenirii – disponibilă la 39 lei, redusă cu 20% și jocul Catan – Negustori și barbari – disponibil la 82,5 lei, redus cu 34%.

VEZI TOATE PRODUSELE AFLATE ÎN OFERTĂ AICI.

Fashion Up vine cu reduceri la mii de produse. Printre articolele aflate în ofertă se numără: ghete de damă Goby – disponibile la 245 de lei, reduse cu {etoroCFDrisk}%, adidași New Balance – disponibili la 355 de lei, reduși cu 30%, ceas Guess – disponibil la 439 lei, redus cu 40%.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: