Maldarasanu revine in teren

Pentru Marius Maldarasanu calvarul s-a incheiat. Accidentat grav in returul cu Hertha Berlin din saisprezecimile Cupei UEFA, cel mai vechi jucator al Rapidului si-a inceput antrenamentele. Si pentru ca reintrarea lui sa fie de gala, aceasta se va produce intr-un derby, cel cu Steaua.

Ginduri negre, suspine si emotii. De asta a avut parte Marius Maldarasanu, mijlocasul central al Rapidului, pina sa ia din nou contact cu gazonul. Accidentat in meciul cu Hertha Berlin, fotbalistul albvis iniilor a fost nevoit sa suporte o interventie chirurgicala la ligamentele incrucisate la genunchiul piciorului drept.

A urmat o perioada de refacere destul de grea, insa acum este fericit, fiindca a depasit cu bine acele momente. A tras de el, deoarece si-a dorit cu ardoare sa revina cit mai repede alaturi de colegii sai. ?Nu doresc nimanui sa treaca prin ceea ce am trecut eu.

A fost o intimplare destul de nefericita, care m-a facut sa stau departe de gazon atita timp. Regretul este cu atit mai mare cu cit eram in forma maxima”, a precizat Malda. Prima sedinta de recuperare a facut-o in Elvetia, alaturi de coechipieri. A

respectat cu strictete sfaturile primite de la medici si fizioterapeuti. Incepind de luni, Marius Maldarasanu se pregateste la capacitate maxima. Chiar daca el spune ca se simte apt, atit fizic cit si mental, totusi, nu vrea sa riste. Le promite suporterilor ca peste doua etape, cind Rapid intilneste rivala Steaua, in deplasare, va fi pe teren.

“Abia astept sa joc din nou. Nu se putea o revenire mai buna, decit un meci impotriva celor din Ghencea. Sint convins ca pe data de 16 septembrie voi fi capabil sa imi ajut echipa. Bucuria ar fi si mai mare daca am bate pe Steaua chiar pe terenul lor”, a mai adaugat ploiesteanul.

Recuperarea lui Maldarasanu il bucura pe Razvan Lucescu, cel care in ultima perioada a avut mari batai de cap cu mijlocasii. “Este un cistig pentru noi. Marius va aduce un plus echipei. Sint sigur de asta”, a afirmat tehnicianul rapidist, fericit ca se poate baza pe capitan.

“Meir n-a dat bani”
George Copos a dezvaluit ca omul de afaceri de origine israeliana nu a contribuit in nici un fel la achizitionarea celor doi jucatori de la Sportul, Ionut Mazilu si Costin Lazar. “Nati Meir nu a dat nici un cent la transferurile celor doi. Banii au venit dintr-o majorare a capitalului social pe care urmeaza sa o facem si dintr-un imprumut la banca”, a precizat fostul vicepremier.

Totodata, acesta a mai dezvaluit ca Nati Meir va fi invitat sa devina actionar la Rapid doar dupa ce noua societate pe actiuni va fi listata la bursa.

Primul contact
Ieri-dimineata, fanii gruparii de linga Podul Grant au rasuflat usurati, deoarece Costin Lazar si Ionut Mazilu au efectuat un antrenament alaturi de viitorii lor colegi. Primul cu care cei doi s-au intilnit la baza Pro Rapid a fost Viorel Moldovan.

Chiar daca se grabea sa ajunga in vestiar pentru a se echipa pentru sedinta de pregatite, veteranul rapidist nu a ratat ocazia sa le ureze acestora bun venit. “Este un cistig pentru noi faptul ca intr-un final s-au efectuat aceste transferuri. Veti vedea ca, incepind de astazi, Rapid va fi mult mai puternica decit pina acum”, ne-a precizat fostul international.

Chiar daca se afla si el pe lista, fundasul Stelian Stancu nu s-a aflat alaturi de cei doi. Surse din cadrul clubului giulestean ne-au precizat faptul ca este posibil ca al treilea transfer sa nu se mai faca.

SportTotal, 01 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.