Marius Tucă revine pe micile ecrane! De luni, 3 iunie, la Canal 33!

Marius Tucă revine pe micile ecrane. Celebra sa emisiune, „Marius Tucă Show”, va putea fi văzută din 3 iunie 2024 la Canal 33, în fiecare seară, de la ora 20.00, de luni până joi, iar vinerea vor urma „Ediţii Speciale”.

Cunoscutul jurnalist va fi prezent la întâlnirea cu publicul de la pupitrul emisiunii pe care o realizează din martie 2022, în contextul evenimentelor internaţionale şi naţionale din ce în ce mai tumultoase, în formatul cunoscut deja în studioul Gândul.

Emisiunea din fiecare luni seara va avea pe Canal 33 o durată de peste două ore, pe când cele de marți până joi vor depăşi o oră de live.

La începutul lunii martie 2024, jurnalistul Marius Tucă și show-ul său aparte au împlinit doi ani de când aduc în fața românilor cele mai noi informații, în cele 27 luni petrecute la „Gândul”, Marius Tucă a moderat live peste de 450 de emisiuni care au înregistrat aproape 30 milioane de vizualizări, pe site şi pe canalul de YouTube.

Jurnalistul a rămas perfect ancorat în realitate, cu un fler excepțional al comentariului și cunoscând ca puțini alții rețeta succesului.

Toate acestea au făcut ca celebrul realizator al emisiunii „Marius Tucă Show” să atragă publicul în mod constant, chiar dacă figurile politice și sociale au cunoscut profunde transformări.

Potrivit celor de la gandul.ro, Marius Tucă este, așa cum repetă, de multe ori, colegii de breaslă, neobosit, penetrant și imbatabil, iar emisiunea „Marius Tucă Show” este croită după chipul și asemănarea sa.

În perioada ultimilor doi ani Marius Tucă a avut ca invitați oameni politici, analiști, politologi, militari de carieră şi personalități care în fiecare emisiune au dezbătut cele mai importante evenimente ale zilei. Iar rețeta nu se va schimba!

Urmăriţi în fiecare zi emisiunea Marius Tucă Show live pe gandul.ro şi pe postul Canal 33 HD! Urmează un maraton de evenimente în cel mai important an. Anul alegerilor. Ţineţi aproape!


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: