Mary J. Blige a castigat 9 Premii Billboard

Mary J. Blige a dominat anul acesta la Billboard Music Awards, care s-a desfasurat pe 4 decembrie la Las Vegas, albumul sau de revenire “The Breakthrough” aducandu-i divei R&B diva 9 premii.

Luni seara, cantareata, in varsta de 35 de ani, a primit titlul de “Artista R&B/Hip-Hop a anului”, “Cea mai buna cantareata R&B a anului” si premiul pentru “Cel mai bun album R&B/Hip-Hop al anului”.

Albumul “The Breakthrough” a ocupat pozitia intai, dupa ce a debutat la Billboard in decembrie 2005 si s-a vandut in peste 2,6 milioane de exemplare de atunci. Blige a declarat ca atins deja culmea carierei sale si ca a indurat mult pentru a ajunge aici.

“Am realizat ca daca nu ma iubesc eu pe mine, atunci nimeni nu o va face. Nimeni nu ma va iubi mai mult decat ma iubesc eu.”, a declarat Blige.

Chris Brown, in varsta de 17 ani, a castigat 3 premii, printre care “Debutantul anului” si “Cel mai bun cantaret al anului”.
“Am 17 ani! Este o nebunie, nu-mi vine sa cred.”, a declarat Brown. “Mama mea inca ma mai controleaza. Imi spune sa duc gunoiul, sa-mi curat camera, stiti cum e.”, a adaugat el.

“Nu-mi mai simt picioarele! Este fenomenal!”, a spus Rihanna, care a primit titlul de ”Cea mai buna cantareata prezenta la premiile din acest an”. “Aceasta a fost o categorie, cu adevarat, tare.”
Janet Jackson a deschis spectacolul, salutand atat generatia trecuta, cat si pe cei noi.” Cantareata a interpretat piesele “The Pleasure Principle”, “So Excited” si un single de pe albumul scos in acest an, “20 Y.O”.

Albumul “Some Hearts” a lui Carrie Underwood, a castigat premiile “Albumul Country al anului” si “Albumul anului. Castigatoarea din “American Idol” a fost numita “Cea mai buna cantareata de muzica country a anului.”

Rapperul T.I. a primit premiul pentru “Artistul rap al anului”, iar albumul sau,
“King”, a fost desemnat “Albumul rap al anului”.
Premiile Billboar sunt acordate artistilor care se afla in topurile Billboard pe parcursul anului si sunt stabilite de fani.

Pentru lista completa a castigatorilor Billboard 2006 click aici.

HotNews.ro, S.B., 05 dec 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.