Masters/ Ronnie O’Sullivan se califica fara probleme in sferturi

Talentatul si capriciosul jucator englez Ronnie O’Sullivan l-a invins cu 6-1 pe Ali Carter in primul tur la Masters. A fost o intrare “fara emotii” in turneu, Ali Carter fiind incapabil sa ii ridice vreo problema.

In turul urmator, O’Sullivan va intilni insa un adversar mai dificil – Ken Doherty.

Este prima aparitie a lui O’Sullivan dupa episodul insolit al sfertului de finala cu Hendry (UK Championship, decembrie), cind a parasit pur si simplu sala de joc…

Saptamina trecuta, O’Sullivan a discutat cu managerul sau si cu presedintele World Snooker, pe marginea abandonului din decembrie: “Le-am spus ca am avut niste probleme personale care m-au condus la acel gest. Sper sa pot trece aceste probleme in plan secund” – Ronnie O’Sullivan.

Ronnjie O’Sullivan este de doua ori cistigator la Masters. Anul trecut, a pierdut finala cu 10-9 contra lui John Higgins: “Am pierdut pentru ca, cinstit vorbind, am crezut ca sunt deja cistigator” – O’Sullivan.

Intoarcerea lui Ronnie a fost salutata de conducatorii World Snooker: “Este un sentiment extraordinar sa il avem din nou in joc. Si pentru noi, dar si pentru simpatia de care se bucura printre iubitorii de snooker”.

Rezultate Masters

Neil Robertson – Mark Williams 6-0
Stephan Maguire – John Huggins 6-5
Ken Doherty – Barry Hawkins 6-3

HotNews.ro, A.S., 16 ian 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.