Mazilu si Lazar urmeaza sa fie trecuti pe lista Rapidului pentru Cupa UEFA

Rapid anunta ca celor doi jucatori ai echipei Sportului Studentesc le-au fost repartizate deja numerele de pe tricouri, Lazar urmind sa poarte numarul 15, iar Mazilu numarul 27.

“Miine, 1 septembrie, este data limita la care poate fi anuntata componenta lotului cu care Rapid va aborda turul I al Cupei UEFA si, speram, jocurile din grupele UEFA.

Cel mai probabil, pe lista ce va fi comunicata la forul european se vor afla si numele celor doi jucatori, Ionut Mazilu si Costin Lazar, sositi in aceasta dimineata la baza de la Pro Rapid”, se mentioneaza pe site-ul oficial al gruparii giulestene..

Acestia au efectuat, joi, la ProRapid, primul antrenament sub comanda tehnicianului Razvan Lucescu.

Cu toate acestea, transferurile jucatorilor gruparii din Regie nu sint finalizate, principalul actionar al FC Rapid, George Copos, rezumindu-se la a spune ca “Mazilu si Lazar sint in curtea Rapidului”, atunci cind a fost intrebat daca fotbalistii au semnat contractele cu gruparea giulesteana.

In ceea ce il priveste pe fundasul echipei Sportul Studentesc, Stelian Stancu, Copos a declarat ca transferul lui nu este in totalitate cazut. “Deocamdata este vorba doar de Mazilu si Lazar, vom vedea ce va fi mai tirziu”, a spus Copos.

Contactat telefonic, mijlocasul Costin Lazar a declarat ca nici el si nici Mazilu nu au semnat inca intelegerile cu Rapid. “Noi nu am semnat nimic. Am inteles ca mai sint citeva lucruri de pus la punct, altceva nu ni s-a transmis. Cu siguranta vom fi anuntati cind totul va fi gata, noi deocamdata ne antrenam. S-ar putea sa semnam chiar in aceasta seara (n.r.- joi seara), dar nu e nimic sigur”, a precizat Lazar, inaintea celui de-al doilea antrenament in tricoul fomatiei giulestene.

SportTotal, 01 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.