Melodie in memoria Laurei Stoica

Duminică, 12 martie, nouă artişti români au interpretat o melodie în amintirea Laurei Stoica. Cu siguranţă, cântecele Laurei vor fi cele care vor păstra vie amintirea acestei voci speciale. Cântecul compus de Ovidiu Komornic este doar un omagiu în amintirea artistei grăbite de destin spre un ultim drum.

Descarca melodia la www.cityfm.ro – 3.27 MB

Muzica si versuri: Ovidiu Komornic Interpreteaza: Angela Similea; Sanda Ladosi; Oana Sarbu; Elena Carstea; Silavia Dumitrescu; Daniela Raduica; Catalin Crisan; Cristian Nistor; Ovidiu Komornic.

Laura Stoica şi logodnicul ei, toboşarul Cristian Margescu au fost înmormântaţi, duminică, la cimitirul Bellu. Ei au fost condusi pe ultimul drum de aproximativ 2000 de persoane.

Pe langa rude si apropiati, oameni obisnuiti, care nu i-au cunoscut personal pe cei doi, au aprins lumanari, au adus flori si jucarii de plus, pentru copilul pe care Laura Stoica ar fi trebuit sa-l nasca in toamna acestui an, transmit agentiile de stiri.

In ciuda ploii si a vantului, oamenii au stat ore intregi la coada, pentru a intra in Capela cimitirului, acolo unde se aflau sicriele celor doi artisti. In boxe s-au auzit cantecele cu care Laura Stoica a ajuns la inima publicului.

Cei doi au fost inmormantati in acelasi cavou, in zona destinata artistilor a cimitirului Bellu. (sursa: HotNews.ro)


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.