Mesaje funny, haioase prin SMS

Va prezint o parte dintre mesajele haioase care au rulat pe telefoanele noastre mobile cu ocazia sarbatorilor de anul nou.

“BOC, BOC, BOC la usa ta!/ Vreau sa iti urez ceva!/iti doresc sa fii NaSTASE/Sa ai minim patru case,/iti doresc sa fii VIDEANU/ Ca sa vinzi borduri tot anu’,/ Sa fii mai istet ca GEOANa/ si la bani
peste PRIGOANa/ Sa bei tuica doar cu toiu/ Ca nea NICU VaCaROIU!/ Asta am avut de spus./ La multi ani, paharul sus!”

Criza
economica a fost alta sursa de inspiratie. “Fara fitze, fara poante, la multi ani cu sanatate
! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!” Sau:”Sa fiti sanatoti, voiosi si la punga grosi! Un an nou superkalifragilistik!

“Lovite-ar trenul fericirii/ Trasni-te-ar fulgerul iubirii,/ Sa-ti cada in cap un sac cu bani /si un bilet cu La multi ani. Unele mesaje au fost atât de criptice, incât e greu de intelesa daca au fost urari sau blesteme.

Cititi si alte SMS-uri traznite: “De aici, din Transfagarasan, cu ocazia acestei ocazii, Asociatia Adunarii Celor Trei Pitici Prajiti (eu, persoana mea si impreuna cu mine) va ureaza Paste fericit!Morala? Daca ai pitici si apuca sa se asocieze, nu mai prinzi nici Anul Nou. Trebuie sa mentionez ca toti trei am urcat cele 1.480 de trepte, pâna la cetatea lui Vlad tepes pentru aceasta umila bruma de semnal…”

“La ora asta, 8.700 se gândesc la sex, 3.400 au facut-o deja, 2.400 urmeaza sa o faca, numai unul sta si se holbeaza la telefonul mobil. An nou fericit!”


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.