Mesaje si sms-uri de despartire, de persoana iubita

Despartirea de persoana iubita este un lucru
trist si foarte greu de facut.

Ar fi de preferat sa nu o faceti printr-un simplu sms sau mesaj de despartire, ci sa o faceti face-to-face. Acesta este sfatul meu.

Totusi, pentru cei mai putin curajosi si care nu sunt in stare de asta, aveti mai jos niste cuvinte frumoase de despartire:

– Am crezut ca esti fericirea si ca o sa faci din viata
mea un vis dar acum ne paste despartirea pentru ca nu mai este loc de compromis.
– Iubirea noastra s-a sfarsit pentru ca tu nu mai iubit, dar azi nu mai imi pasa de a ta iubire falsa.
– Peste cati va ani te vei gandi la mine si vei avea doar lacrimi si suspine, ramai cu bine si nu te mai gandi la mine, ce a fost odata nu se va mai repeta, ramai cu bine.
– Adio de acuma-ti spun… de-acum nu-ti voi mai fi o piedica in drum… destul am plans… destul m-am tanguit… ca sa constat ca tu nu m-ai iubit.
– Despartirea noastra a fost cruda si ma bucur ca esti la departare pentru ca nu poti sa-mi vezi ochii care plang fara incetare.
– Mi-ai lasat o rana-n suflet si prea multe amintiri reci, chiar si acum dupa despartire, tresar la pasul tau cand treci.
– Cand m-am despartit de tine parca am renuntat la mancarea de post, ai fost doar un cantec trist care era cantat si prost.
– Iubirea noastra s-a dus in departare ca pasarile marii, vreau sa ne despartim si sa te dau uitarii
– Te-am iubit cum n-am iubit pe nimeni, Imi pare rau ca nu m-ai inteles, Te-am iubit, dar n-am sa te opresc, Din drumul pe care l-ai ales.
– Ridica-ti ochii tai frumosi, Din zarea despartirii, Intinde mana sa ti-o strang, Si nu ma da uitarii.
– Pe fereastra scolii noastre, Stau adesea si privesc, Si cu ochii plini de lacrimi, Tot la tine ma gandesc.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.