Mihaela Radulescu si Andreea Marin la "100%"

Mihaela Radulescu l-a atacat dur pe Adrian Halpert dar si pe Dinu Patriciu

“Nu suntem prietene, nu ne vizitam duminica, dar suntem doua persoane civilizate si cand avem ceva de spus, ne sunam de fiecare data si lamurim lucrurile”, au declarat Mihaela Radulescu si Andreea Marin, sintetizand natura relatiei lor la emisiunea “100%” (Realitatea TV).

Cele doua dive au venit impreuna la emisiunea lui Robert Turcescu deranjate de recentele atacuri aparute in presa de scandal, in special de articolul din ziarul Averea care a scris ca cele doua vedete tv s-au batut cu maioneza.

Mihaela Radulescu a dat ziarul in judecata, iar Andreea Marin Banica ii va fi martor. Toti banii care ar urma sa fie luati de la Dinu Patriciu (patronul publicatiei) si corpul redactional al ziarului ar urma sa fie destinati unei cauze umanitare.

Andreea Marin a vorbit putin, preferand sa “pozeze” in continuare in zana cea buna

Mihaela Radulescu a declarat ca i-a contacat pentru explicatii atat pe directorul editorial al publicatiei Averea, Adrian Halpert, cat si pe Dinu Patriciu, dar ca nu a primit niciun raspuns clar din partea acestora. Mai mult, Mihaela spune ca Adrian Halpert i-a trimis SMS-uri in care o ameninta cu publicarea pe prima pagina a unui material care-i va afecta grav imaginea.

“OK. N-ati vrut sa discutam. Materiale in pregatire. Noaptea dinspre 23/24 decembrie ’89, turista engleza la poarta CC. Televizor din spatele caruia s-a tras”, suna unul din SMS-urile trimise de Halpert, care facea referire la participarea Mihaelei in zilele fierbinti ale revolutiei diin ’89.

Mihaela a dominat intreaga discutie neputand fi calmata nici de Robert Turcescu

Intervenit telefonic in cadrul emisiunii, Adrian Halpert a sustinut ca articolul incriminat este pefect adevarat si ca cele doua vedete chiar s-au luat la bataie, insa intr-o alta locatie decat cea precizata in articol.

Intrerupt permanent de Mihaela Radulescu, care nu a mai putut fi linistita nici de moderatorul emisiunii, Adrian Halpert a inchis telefonul, nu inainte de o acuza pe Mihaela ca foloseste o televiziune privata pentru a-si rezolva problemele personale si ca nu este cea mai indicata persoana sa dea lectii de moralitate.

Un atac dur a fost declansat de Mihaela Radulescu si la adresa lui Dinu Patriciu, acuzandu-l ca se plange prin presa ca este nedreptatit de justitie, dar la randul este de acord cu atacurile mizerabile si minciunile pe care le promoveaza ziarul sau. Mihaela a facut o paralela intre pozitia lui Patriciu si cea a unui sef mafiot.

HotNews.ro, I.B., 11 dec 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.