Mona Musca, dupa excluderea din PNL: “In politica, daca nu faci parte din grupuri de interese, te mananca, cu fulgi cu tot”

Mona Musca a declarat sambata, la putin timp dupa ce a fost exclusa din PNL ca in politica nu poti rezista, daca esti un simplu exponent al alegatorilor. La mai putin de o luna dupa primele dezvaluiri privind colaborarea cu securitatea, Mona Musca devine deputat independent si declara ca nu se va inscrie in alt partid.

Intr-o interventie telefonica la Antena3, referindu-se la decizia de excludere din PNL, Mona Musca a spus: “Am realizat si eu acum dupa 16 ani de politica urmatorul lucru: in politica daca nu faci parte din grupuri politice de interese, daca nu faci parte din grupuri economice de interese si esti doar un exponent al celor care te-au votat, te mananca cu fulgi cu tot, toti”.

Deputatul a adaugat:”Ma mir ca am rezistat pana acum. Cred insa ca daca ramai alaturi de cei care te-au votat si de interesele lor, poti sa depasesti si momentele acestea si asta am de gand sa fac eu…”

Mona Musca a precizat ca numai in viitor se va putea intelege, daca excluderea sa din PNL este si urmarea atitudinii critice, pe carea a avut-o in repetate randuri fata de actualul guvern.

HotNews.ro, D.G., 02 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.