Motivatia si ambitia formeaza o echipa de succes precum RomTractari!

Compania RomTractari face parte din categoria de servicii indispensabile pentru fiecare sofer. Echipa noastra de profesionisti ajunge intr-un timp foarte scurt, reusind sa rezolve orice tip de problema pe care ati putea sa o intampinati pe drum.

Noi suntem echipa la care trebuie sa apelati pentru servicii de calitate superioara si pentru seriozitatea de care dam dovada in momentul in care avem grija ca automobilul dumneavoastra sa revina in starea optima.

Un loc din care primim un procentaj destul de ridicat al apelurilor este Autostrada A2 care incepand din 29 noiembrie 2012, este circulabila pe intreaga ei lungime de 201,98 km, pe ambele sensuri de mers. Incepe in estul Bucurestiului, în dreptul satului Catelu, Ilfov, traverseaza Campia Romana pana la Fetesti, traverseaza bratul Borcea, apoi Dunarea la Cernavoda, dupa care urmeaza un traseu prin Podisul Dobrogei pana in capatul estic, unde se uneste cu autostrada de centură a Constantei, A4.

Autostrada A2 denumita si Autostrada Soarelui este drumul care leaga Capitala Bucuresti de orasul Constanta, iar dupa cum cu totii stim este foarte neplacuta o defectiune a masinii la un asemenea drum lung, de aceea serviciul Tractari Autostrada Soarelui va sta la dispozitie non-stop, echipa noastra fiind la un apel distanta. Specialistii nostri ajung la dumneavoastra echipati cu materialele necesare si incep procesul depanarii a oricarui tip de problema, dispunand de cele mai performante utilaje si autospeciale.

Un alt procentaj ridicat al apelantilor il primim si din aglomerata Capitala a tarii noastre, Bucuresti.

Tariful serviciilor noastre este unul corect, fiind calculat in functie de greutatea masinii, dar si de dificultatea serviciilor pe care echipa le presteaza. Noi nu dorim sa profitam de necazul dumneavoastra, precum alte companii care cer preturi exagerat de mari. Preturile noastre sunt accesibile oricarui buzunar si reflecta raportul calitate-pret.

Cele mai intalnite servicii prestate de noi sunt depanarea unei pene de roata, pana de combustibil, descarcarea bateriei masinii ori alte defectiuni minore pe care clientii nostri le pot intampina.

In continuare va vom prezenta cateva erori pe care un sofer le poate face fara sa isi dea seama ca acestea pot eroda functionalitatea automobilului pe termen lung. Una dintre erorile grave este tinerea contactului dupa ce motorul a pornit. Acest tip de eroare nu se aplica si masinilor echipate cu buton de pornire start/stop. Greseala aceasta este intalnita cel mai des persoanelor care au absolvit de putin timp scoala de soferi, respectiv persoanelor care abia au intrat in posesia unui permis de conducere intrucat acestea nu au reflexele formate.

O alta greseala a unor soferi este aceea ca nu trag frana de mana in momentul in care se opresc in rampa sau in panta. Acest obicei negativ poate sa dauneze grav integritatii masinii dumneavoastra.

Serviciile de Tractari Autostrada Soarelui sunt dintre cele mai bune pentru ca initiatii nostri se descurca indiferent de problema pe care vehiculul dumneavoastra il are. Experienta de peste 10 ani a specialistilor nostri isi spune cuvantul in momentul in care acestia au grija ca masina dumneavoastra sa revina la starea ei optima, inlaturand cat mai repede cu putinta orice problema. Diferenta dintre echipa noastra si o alta, din acest domeniu, se reflecta in atentia la detalii pe care colegii nostri o au in momentul in care exacuta oricare tip dintre servicii pentru dumneavoastra. In cele mai multe din cazuri, clientii revin de fiecare data in momentul in care au nevoie de o echipa de profesionisti, renuntand sa apeleze la alte companii.

Ca in orice alta afacere, o companie de tractari auto are nevoie atat de personal calificat, cat si de echipament profesional, aceste doua elemente nu pot functiona perfect unul fara celalalt. In momentul in care echipa este specializata, iar aparatura este de inalta performanta, atunci serviciile de calitate ies in evidenta.

Cel mai important element pe care il manevram este troliul, cu el incepe orice tractare auto. Un troliu profesional trebuie sa reziste la tensiuni destul de mari pentru a acoperi intreaga gama de autovehicule din oferta companiei de tractari. Aceasta implică un motor suficient de puternic, un cablu rezistent și o prindere pe șasiu solidă, in caz contrar serviciile oferite cu ajutorul acestuia pot fi de o calitate precara, nemultumind clientii. Totodata, serviciile de calitate depind si de personalul care se ocupa de masinarie, acestia trebuie sa manevreze cu profesionalism troliul pentru a putea oferi o calitate superioara.

Apoi, un element la fel de important pentru tractarea auto este ancorarea masinii, care se face cu chingi si cu propriul sistem de franare al autovehiculului. Chingile, desi aproape imposibil de rupt, trebuie prinse de piesele rezistente ale automobilului. Dacă soferul masinii de tractare nu identifica corect aceste puncte de prindere, ati putea sfarși cu piese rupte sau, mai grav, cu alunecarea masinii de pe platforma.

Cu toate acestea stim ca niciuna din actiunile prezentate mai sus nu pot fi executate decat de un sofer profesionist, care este indemanatic, calculat si are sub control orice situatie indiferent de dificultatea acesteia.

Concluzionand, daca aveti nevoie de serviciile oferite de RomTractari Tractari Autostrada Soarelui, puteti apela cu incredere la dispeceratul nostru, iar noi vom veni cat de repede cu putinta pentru a va ajuta indiferent de locul in care va aflati sau de ora la care sunati. Echipajul noastru va sta la dispozitie oricand si va ofera servicii ale caror standarde sunt cu mult mai ridicate decat ale altor companii, noi clasandu-ne printre firmele fruntase de tractari auto, oferind satisfactie tuturor clientilor pe care ii intalnim si dovedindu-le ca au ales o societate al carei scop principal este sa asigure o tractare sigura, iar soferii sa ajunga la destinatie in conditii optime. Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati pagina noastra web unde puteti vizualiza materialele necesare pentru a va convinge ca RomTractari este solutia. Totodata aici o sa gasiti si numarul de telefon unde puteti lua legatura cu personalul nostru specializat.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: