Mourinho a fost fermecat de o romanca

Un meci al echipei de fotbal Steaua l-a adus pe Jose Mourinho la Bucuresti, cu ceva timp inainte de a deveni antrenorul echipei engleze Chelsea, cand ocupa functia de secund al FC Barcelona, dezvaluie revista VIP. Dupa meci, romanii au vrut sa-i arate lui Mourinho ca au cu ce sa se laude si la capitolul frumuseti autohtone, nu doar performante sportive.

Asa ca l-au invitat pe antrenor la un concurs de frumuseste, desfasurat la Clubul Diplomatilor. Dar nici una dintre tinerele care au defilat pe ring nu i-au atras atentia cunoscutului om de fotbal. Ci fostul manechin Melek Amet, colega de generatie cu Janine si Romanita Iovan, care i-a fost prezentata de un amic comun.

PASIUNI COMUNE

Melek, care si-a trait apogeul carierei de manechin pe vremea lui Ceausescu, ne-a povestit ca inainte ca seara sa ia sfarsit devenise buna prietena cu Mourihno. Si asta mai ales dupa ce descoperisera pasiunea comuna pentru moda. Motiv pentru care in urmatoarele cateva zile petrecute de antrenor prin capitala Romaniei, Melek a jucat rol de ghid.

“Imi pare rau ca nu am facut nici o poza in acele zile. Nu avea asa de mult par alb, dar dansa foarte bine si se putea ghici ca are un corp bine lucrat”, ne-a marturisit fostul manechin. “A fost doar un flirt dragut, pentru ca am aflat ca e casatorit. Eu am fost cuminte, iar el foarte curtenitor”, a completat vedeta.
Integral in Ziarul

Ziarul, 11 ian 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.