Nicole Richie va face o croaziera cu iahtul daca se ingrasa

Veteranul legenda muzicii soul, Lionel Richie se da de ceasul mortii din cauza faptului ca fiica sa adoptiva a slabit foarte tare in scurt timp. Fotomodelul Nicole a fost mereu parca trasa prin inel, dar acum este atat de “schiloada” (asta e adevarul!) incat oamenii se sperie de ea cand iese pe strada.

Conform tabloidului britanic ‘The Sun’, Lionel nu mai stie ce sa mai faca si, adus la disperare de atatea griji i-a promis fetei sale ca ii va face cadou o croaziera cu iahtul pentru ea si prietenii cei mai apropiati… daca reuseste sa se mai ingrase putin si daca revine la un regim alimentar sanatos.

Se pare ca, din cele deduse de ziarul deja mentionat, tatal este convins ca membrii anturajului lui Nicole sunt cei care i-au bagat in cap ideea ca trebuie sa se abtina de la mancare pentru a putea ramane in continuare slabuta.

Un prim pas a fost facut deja in acest sens si Lionel, cu inima mai impacata, a spus presei ca Nicole a recunoscut faptul ca are o problema si ca este dispusa sa incerce sa se mai implineasca (trupeste). Este mai mult decat evident ca ceea ce tatal ei considera a fi doar “ceva care sa o stimuleze” chiar functioneaza. Ce nu fac fetele ca sa se plimbe prin jurul lumii cu iahtul lui taticu’…

Sursa: Softpedia


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.