Noi imagini socante cu Saddam Hussein dupa executie

O noua inregistrare video neoficiala care il infatiseaza pe fostul dictator Saddam Hussein a fost publicata pe Internet. In imagini, Saddam este asezat pe o targa, avand o rana mare la gat. Pe singurul obraz care se vede, apar mai multe contuzii provocate, probabil, in timpul spanzurarii. Pe fundal se aud mai multe voci.

El este acoperit cu un cearsaf alb, care este insa dat la o parte pentru a putea fi filmat. Probabil Saddam este la morga unui spital, in jurul sau aflandu-se mai multe persoane ale caror picioare apar in imagini.

Noile imagini par sa fie filmate, ca si primele care au circulat pe internet, cu un telefon mobil.

Se aud voci

Pe parcursul inregistrarii, care dureaza 27 de secunde, pot fi auzite vocile unor persoane.

Conform BBC, in timp ce este dat la o parte cearsaful pentru a i se vedea fata lui Saddam, o prima voce ii spune – probabil celui care filmeaza – sa se grabeasca. Apoi, o alta voce: “Voi numara pana la patru. Unu, doi… Hai mai repede! Ne vei baga intr-un mare bucluc!”.

“Vei avea grija de toate Abu Ali”, spune o alta persoana.

Guvernul irakian a dat publicitatii o inregistrare video oficiala care il prezinta de Saddam Hussein refuzand sa ii fie acoperita fata inainte de executie.

Momentul in care dictatorul irakian a fost spanzurat a aparut pe internet imediat dupa executia sa. Premierul irakian a ordonat o ancheta pentru a fi identificata persoana care a facut acea inregistrare, aceasta fiind apoi arestata.

Vezi noile imagini cu Saddam


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.