"Nu oricine pleaca din Giulesti cu un punct!"

“Sfert finalista” in editia trecuta, Rapidul a deschis drumul in grupele Cupei UEFA contra unui adversar incomod Paris St Germain.

“Putine echipe pot obtine 0-0 aici. Sunt multumit si de rezultat, si de faptul ca asemenea joc ne ajuta si in campionat”
Alain Cayzac, presedinte PSG

Rapid a dominat prima repriza, jucind mult timp cu liniile avansate. Francezii au acceptat dominarea teritoriala, cautind sa loveasca pe contre si asteptind epuizarea fizica a giulestenilor.

Defensiva supra-dimensionata a lui PSG a protejat bine careul lui Landreau. Rapid a ratat o situatie buna la o lansare pentru Buga, insa jucatorul a driblat excesiv.

“Am facut cel mai bun meci din acest sezon. Pacat ca nu am cistigat. PSG reprezinta vicecampioana mondiala, dar nu -sa rusinat sa joace cu 6 fundasi in prima repriza”
Razvan Lucescu, antrenor Rapid

In partea a doua, francezii au trimis in teren rezerve de calibru (Pauleta, Kalou, Cisse) si au schimbat registrul, devenind mai periculosi.

“Este un rezultat multumitor pentru noi. rapid este o echipa tehnica si foarte bine organizata. Iar publicul… este extraordinar de fierbinte!”
Pauleta, atacant PSG

In prima partida a seriei, Panathinaikos a invins cu 2-0 Hapoel Tel Aviv (autogol Chen si Romero)

In grupa lui Dinamo (bucurestenii stau in etapa inaugurala):
Besiktas-Tottenham 0-2 (Ghaly, Berbatov)
FC Bruges-Bayer leverkusen 1-1 (Clement 52 – Schneider 37)

HotNews.ro, 19 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.