O Cheeky Girl se iubeste cu un parlamentar britanic

O figura marcanta a liberal-democratilor britanici, membru al Parlamentului, Lembit Opik, (41 de ani) a pus punct unei relatii de sase ani cu o prezentatoare a emisiunii meteo la ITV, pentru romanca Gabriela Irimia, una dintre gemenele de la Cheeky Girls, scrie presa britanica de duminica.

Gabriela Irimia l-a intalnit pe politicianul britanic, cu origini estoniene, in luna octombrie, la o petrece a Canalului 5.

Sian Lloyd (48 de ani), fosta logodnica a parlamentarului, ar fi declarat ca s-a despartit de Opik cu doua saptamani in urma, dupa doi ani de logodna, dar nu si-a ascuns surpriza sa-l stie acum cu o tanara de 24 de ani. Ea a aflat de la o cunostinta despre relatia celor doi, care dureaza de doua luni, desi ei s-au despartit recent.

Lloyd l-a descris pe Opik ca imatur, nepregatit pentru o relatie serioasa, cu o inclinatie nefireasca pentru alcool si petreceri, dar a gasit si cauza acestui comportament – decesul tatalui si fratelui sau in mai putin de un an. Ea a declareat pentru “Mail on Sunday” ca va pastra inelul de logodna, intrucat nu i-ar placea sa-l vada pe degetul unei Cheeky Girl.

Cheeky Girl au intrat in showbiz-ul britanic in 2002, cand au participat la o emisiune a postului de televiziune ITV, Popstars, si s-ar afirmat cu melodia “Touch my bum” care a ajuns pe locul doi in topurile din Marea Britanie, desi ulterior a fost votata ca cea mai proasta piesa pop a tuturor timpurilor.

HotNews.ro, E.C., 17 dec 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!