Olaroiu: “Real are probleme, dar si solutii”

Cosmin Olaroiu are notitele antrenorului de la Getafe, cel care l-a invins pe Capello simbata seara. “Ne confirma ceea ce stiam despre Real Madrid. Nu au un joc colectiv foarte bun, dar au solutii”, spune antrenorul roman.

“Meciul cu Olympique Lyon ne-a aratat cum trebuie sa jucam impotriva unor asemenea echipe. Sper sa fi invatat ceva si sa reusim alta prestatie marti seara.

Real si Lyon au fost favorite de la tragerea la sorti. Nu s-a schimbat nimic intre timp. Dar madrilenilor nu le va fi usor nici la Bucuresti, nici la Kiev.

In meciul cu Getafe au avut probleme. Nu au un joc colectiv foarte bun. Dar au solutii. Oricum, partida cu Getafe nu este elocventa pentru noi.

Jucatorul lor determinant este, in opinia mea, Guti – pentru pasele decisive.

Miine vom sti exact cu ce 11 abordam intilnirea. Vom sti si numele portarului. Chiar daca portarul Carlos a gafat cu CFR Cluj, la Steaua nu luam niciodata masuri radicale.”

Indisponibilitatile Stelei pentru meciul cu Real sunt Nesu si Cristocea (in afara celor deja cunoscute – Radoi, Iacob). Surse din apropierea echipei spun ca Oli se gindeste sa inceapa meciul cu Ovidiu Petre mijlocas central.

HotNews.ro, 16 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.