Pachet cărți Tony Robbins – 5 Cărți din care oricine are ceva de învățat

Ce te-a emoționat astăzi? Ce ai aflat nou? Ai avut vreo discuție interesantă cu cineva? Te-ai mirat de ceva ce ai auzit, văzut, aflat? Te-a pus ceva pe gânduri și ai meditat o clipă la condiția ta? Dacă ai răspuns cu DA la cel puțin o întrebare, înseamnă că ai câștigat o zi din viață în loc să o pierzi pur și simplu definitiv. Dacă nu ți s-a întâmplat nimic din lucrurile enumerate mai sus, te invit la lectură.

Anthony Robbins s-a născut în urmă cu 59 de ani în North Hollywood, California cu numele de Anthony J. Mahavoric. Numele său inițial, de origine croată, a fost înlocuit mai târziu cu Robbins, pentru că unul dintre tații săi vitregi s-a hotărât să îl înfieze legal la vârsta de 12 ani. Tony Robbins a crescut în Glendora, California, unde a urmat și cursurile liceale. În ultimul an de liceu a fost numit președintele corpului de elevi. Din păcate pentru el nu a putut să își continue studiile, fiind nevoit să își părăsească casa părintească la doar 17 ani și să se descurce pe cont propriu. Și s-a descurcat foarte bine, poate și pentru că una dintre devizele lui în viață a fost: „Dacă nu poți trebuie, dacă trebuie, poți”. – Tony Robbins.

Comandă pachetul cu TOATE cele 5 carți ale lui Tony Robbins de aici!

Viața lui de familie nu a fost tocmai ceea ce își dorește un copil de la aceasta: doi părinți iubitori care să îl înconjoare cu dragostea și afecțiunea lor. Mama lui a divorțat de tatăl său pe când Tony Robbins avea doar 7 ani. Ulterior aceasta s-a recăsătorit de mai multe ori, dar figura paternă nu a mai reprezentat niciodată ideea de siguranță și stabilitate. În calitate de cel mai mare dintre cei trei frați, la numai 14 ani a trebuit să devină bărbatul casei în condițiile în care mama lui era dependentă atât de alcool cât și de droguri. Pregătea masa pentru frații săi, se asigura că au cu ce se îmbrăca și repara diverse lucruri prin casă. La 17 ani, după ce mama lui l-a fugărit cu cuțitul afară din casă, și-a părăsit pentru totdeauna familia și a început să își clădească un viitor pe cont propriu. Amintirile autorului despre viața lui acasă apar în aproape toate volumele sale de succes. Iată ce spune Tony Robbins despre viața lui acasă în „De neclintit”:

„În copilărie și adolescență am trăit într-o lume fără certitudini. Când mama se droga și era furioasă, se întâmpla din când în când să-și iasă din fiere din cauza unor nimicuri. Dacă i se părea că o mint cu ceva îmi băga săpun în gură până vomitam – sau mă dădea cu capul de perete. De atunci m-am antrenat toată viața să găsesc certitudinea într-o lume nesigură.”

Deși acum duce viața unui multimilionar veritabil (are o avere estimată la 500 de milioane de dolari) în copilărie a cunoscut din plin fața urâtă a sărăciei. Un alt episod din copilăria sa, adesea amintit în cărțile sale este cel în care povestește cum, într-un an, familia lui nu avea nimic de pus pe masă de Ziua Recunoștinței. Cineva de la serviciile sociale probabil, a sunat la ușă în mod miraculos în ajunul acelei zile, și le-a adus toate bunătățile specifice acestei sărbători atât de importante pentru americani. Acela a fost momentul în care a decis că „scopul vieții este a dărui” și și-a propus să poată face și el astfel de gesturi pentru semenii săi.

Mai târziu, Tony Robbins avea să atribuie succesul de care s-a bucurat în viață copilăriei sale dure. Într-un interviu pentru postul de televiziune CNBC a declarat că suferința prin care a trecut cât timp era acasă l-a făcut să fie mai plin de compasiune pentru cei din jur, să îi înțeleagă mai bine și să își dorească să îi ajute să facă schimbări în bine în viața lor.

După ce a plecat de acasă, s-a angajat ca om de serviciu. Din salariul său de 40 de dolari pe săptămână, a reușit să strângă 35 de dolari pentru a participa la unul dintre seminariile motivaționale ale lui Jim Rohn, căruia i-a cerut de altfel și un job. Acesta i-a „mirosit” potențialul și i-a oferit unul. Sfaturile sale i-au fost de un real folos, pentru că în scurt timp, Tony Robbins a reușit să treacă de la stadiul de „falit din punct de vedere financiar și distrus emoțional”, în plus supraponderal și locuind într-un apartament pentru nefamiliști de 37 de metri, la cel de bărbat căsătorit, cu o greutate optimă ,cu o avere netă de peste un milion de dolari și locuind într-un palat de 930 de metri.

Toate aceste carti le gasiti separat si in librariile: eMag.ro, libris.ro, librarie.net, dol.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Deși a fost nevoit să abandoneze școala, Tony Robbins nu a încetat niciodată să învețe și a făcut din transmiterea mai departe a cunoștințelor pe care le-a acumulat un sens în viață. Tony Robbins și-a manifestat interesul și față de domenii mai puțin cunoscute precum programarea neurolingvistică pe care a asimilat-o la un nivel aprofundat, dar și pentru hipnoza Ericksoniană și mersul pe cărbuni încinși, metodă pe care a inclus-o în seminariile sale.

Liderul consacrat al domeniului self-help de astăzi a evoluat treptat de la vinderea casetelor sale cu programul de dezvoltare personală „Personal Power” la dezvoltarea unor programe tot mai variate de coaching cu o adresabilitate tot mai diversă: lideri și antreprenori, familiile indivizilor care suferă de o dependență, sportivi de performanță, actori, cântăreți, politicieni și chiar șefi de stat. Cărțile sale s-au bucurat de un succes enorm la public întrucât cele șase bestselleruri ale sale le promiteau oamenilor că le vor schimba viața, o promisiune cum nu se poate mai tentantă pentru tot mai numeroșii oameni care își duc zilele într-o perpetuă stare de nemulțumire.

Activând în paralel ca antrenor motivațional, instructor financiar, autor de cărți de dezvoltare personală și antreprenor, nu e de mirare că averea lui netă estimată a ajuns astăzi la impresionanta cifră de 500 de milioane de dolari. Un simplu bilet la evenimentele sale ajunge să coste câteva mii de dolari. De exemplu, pentru evenimentul său Unleash The Power Within biletele au prețuri cuprinse între 650 și 2.995 de dolari. La 24-25 de ani și-a încercat norocul ca antreprenor fondând o companie care a avut un succes neașteptat și datorită căreia a câștigat jumătate de milion de dolari într-o lună, o performanță notabilă pentru acele vremuri. Actualmente Tony Robbins își desfășoară activitatea de antreprenor în paralel ca președinte al unui holding, partener într-o altă companie și fondatorul Global Accounting Alliance care asigură servicii externalizate de servicii financiare.

Tony Robbins crede că: „Viața este un dar și ne oferă privilegiul, ocazia și responsabilitatea de a oferi ceva înapoi devenind mai mult decât ceea ce suntem în momentul de față.” – Tony Robbins

Prin urmare, în fiecare moment din viață, indiferent de realizările pe care le-a atins, și-a propus și a făcut mai mult. Iar eficiența metodelor și tehnicilor sale, folosite pentru a-i determina pe oameni să-și redreseze viața a fost dovedită de numărul extrem de mare al celor care i-au consumat produsele. Cărțile sale au devenit bestselleruri la nivel internațional, mai mult de 4 milioane de oameni au participat la seminariile lui live și mai mult de 50 de milioane de oameni din cca. 100 de țări au experimentat puterea absolută a sfaturilor sale, transformându-l astfel în liderul mondial incontestabil al dezvoltării personale și profesionale.

Activitatea sa a devenit sursă de inspirație pentru documentarul difuzat pe Netflix „Tony Robbins: I Am Not Your Guru” produs și regizat de Joe Berlinger. Documentarul urmărește cum se schimbă viețile mai mulți participanți la seminarul lui Tony Robbins „Date With Destiny”. Realizând foarte devreme în viață că scopul vieții este să dăruiești, Anthony Robbins a desfășurat de foarte timpuriu o activitate caritabilă intensă și consistentă. Când a început să câștige primii săi bani, nu foarte mulți, obișnuia să cumpere mâncare și să o ofere familiilor nevoiașe ca fiind din partea unui prieten. Fundația sa, Anthony Robbins Foundation, înființată în anul 1991 se preocupă să ofere o viață mai bună tinerilor, persoanelor în vârstă, persoanelor fără adăpost și celor închiși după gratii.

În parteneriat cu fundația Feeding America, Tony Robbins a oferit peste 325 de milioane de mese persoanelor nevoiașe. Filantropul Tony Robbins și-a propus să ofere peste un miliard de mese nevoiașilor în decurs de 7 ani. El a desfășurat de asemenea diverse programe în peste 1 500 de școli, 700 de închisori și 50.000 de servicii și adăposturi sociale. El furnizează de asemenea zilnic apă potabilă pentru 250.000 de oameni din India în inițiativa sa de a contracara principala cauză a mortalității infantile din India – bolile transmise prin apa contaminată.

Traseul plin de neprevăzut al vieții lui Tony Robbins a luat din nou o turnură dramatică la vârsta de 31 de ani, când, i s-a descoperit o tumoare pe creier. Se pare că această tumoare ar fi determinat în adolescență o creștere neobișnuită a nivelului hormonului de creștere din organismul său. Așa se face că, adolescentul care la începutul liceului măsura doar 1,54 cm, ajuns să măsoare la 16 ani 1,70 cm, iar mai târziu, la maturitate, avea să ajungă la o înălțime demnă de un atlet de performanță, de puțin peste doi metri. Deși a decis să nu opereze această tumoare, Tony Robbins continuă să se simtă foarte bine și la cei 59 de ani pe care i-a împlinit anul acesta. Viața lui Tony Robbins a mai fost pusă în pericol și ulterior, când, din cauza pasiunii sale pentru fructele de mare s-a intoxicat cu mercur. Însă nimic din toate astea nu l-a împiedicat să își realizeze visurile și să îi ajute și pe alții să facă același lucru.

Pe plan personal, Tony Robbins și-a găsit împlinirea alături de Rebecca “Becky” Jenkins, prima lui soție alături de care a rămas 14 ani, înfiindu-i cei trei copii pe care îi avea aceasta din două căsnicii precedente, dar și alături de Bonnie “Sage” Robbins cu care s-a căsătorit în 2001 și cu care locuiește și în prezent în Manalapan, Florida. În 1984, fosta lui iubită Liz Acosta, i-a dăruit un fiu, Jairek Robbins, care se pare că i-a călcat pe urme lui Tony Robbins pe latură profesională.

În ceea ce privește micile lui extravaganțe de milionar, Tony Robbins deține un avion privat, un elicopter privat, un resort ca un mic paradis în Fiji pe care l-a achiziționat la 29 de ani la prețul de 12,5 milioane de dolari și care acum e evaluat la 52 de milioane de dolari, un mic palat în Palm Beach, Florida în valoare de 24.75 milioane de dolari, dar și o echipă de fotbal și un stadion în Los Angeles, alături de Magic Johnson și mogulul divertismentului Peter Guber.

Tony Robbins însuși este cel mai bun exemplu că ceea ce predă el în cărțile și seminariile sale funcționează. El a fost capabil să ofere vieții sale un înțeles trainic în condițiile în care a crescut într-un mediu care nu-i promitea nimic și se pricepe de minune să îi învețe și pe ceilalți să ofere existenței cu care au fost binecuvântați pe acest pământ un înțeles temeinic. Astfel, în bestsellerul său „Banii: Stăpânește jocul”, el atrage atenția asupra superficialității de care dăm dovadă când urmărim în viață să ne realizăm din punct de vedere material, ignorând alte aspecte mult mai importante:

„Una dintre cele mai mari greșeli pe care le facem ca ființe umane este că ne concentrăm pe stăpânirea unei forme de bogăție în detrimentul tuturor celorlalte. […] Ce rost au marile realizări dacă viața ta nu are nici un fel de echilibru? Și ce rost are să câștigi jocul dacă nu-ți faci niciodată timp să sărbătorești și să apreciezi viața pe care o ai? Nu există nimic mai rău decât un om bogat care suferă de furie sau nefericire cronică. Deși nu există nicio scuză pentru acest fenomen, eu îl văd foarte des. Este urmarea unei vieți extrem de dezechilibrate – una în care așteptările sunt prea mari și nu apreciem suficient ceea ce avem deja.”

Și nu uită să ne amintească, citându-l pe John Templeton, faptul că:

„Dacă ai un miliard de dolari și ești nerecunoscător, ești un om sărac. Dacă ai foarte puțin, dar ești recunoscător pentru ce ai, ești realmente bogat.”

Comandă pachetul cu TOATE cele 5 carți ale lui Tony Robbins de aici!

Asta pentru că scrierile lui Tony Robbins, care se autointitulează „antrenorul succesul” au capacitatea de a te emoționa, de a te pune pe gânduri, de a te face să te miri și totodată să afli întotdeauna ceva nou.

Cărțile lui sunt deopotrivă un remediu pentru cei care vor să umple acel gol interior care se mărește tot mai mult pe măsură ce suntem tot mai ocupați, dar și o sursă de inspirație puternică pentru cei care vor să atingă succesul pe plan financiar sau în oricare alt plan al vieții.

Pentru toți cei care au găsit mereu ceva interesant în cărțile sale, am creat acest pachet special, pe care ai acum ocazia să îl achiziționezi la un preț redus. Pachetul conține următoarele volume semnate Tony Robbins apărute la Editura ACT și Politon:

Trezește uriașul din tine

Trezește uriașul din tine / Awaken the Giant Within de Tony Robbins este o carte care îți aduce aminte de visul tău, oricare ar fi acesta. Visul acela pe care l-ai uitat între timp pentru că te-ai lăsat copleșit de toate responsabilitățile cu care te-a delegat viața. Așadar, e timpul să-ți împlinești visul! Cartea lui Tony Robbins are menirea de a te ajuta pe acest drum oferindu-ți motivația și instrumentele necesare, și, mai presus de toate, amintindu-ți că, în adâncul tău zace un uriaș capabil să facă orice, doar că, trebuie mai întâi să îl trezești.

Tony Robbins îți dezvăluie prin intermediul acestei cărți secretele stăpânirii de sine, ajutându-te ulterior să descoperi care este adevăratul scop al vieții tale și să preiei controlul asupra ei. Multe din conceptele acestei cărți se regăsesc în cursul susținut live de Tony Robbins, intitulat Date with Destiny (Întâlnire cu destinul).

Autorul îți oferă instrumentele fundamentale pentru a-ți modela viața prin luarea de decizii și te convinge prin exemple concrete că nu contează de unde începi, ceea ce contează cu adevărat sunt deciziile pe care le iei cu privire la unde vrei să ajungi, pentru că destinul tău este modelat de momentele în care iei decizii.

Sau, mai pe scurt:

„Din această carte vei învăța o serie de strategii simple și specifice pentru a aborda cauza oricărei dificultăți și a o modifica cu un efort minim.”

Putere nemărginită

Putere nemărginită / Unlimited Power de Anthony Robbins este cartea care poate reprezenta începutul transformării tale. O carte suculentă, plină de idei, citate și povești de viață care te hrănesc, te pun pe gânduri, îți spun mereu ceva ce ai nevoie să auzi, și totodată, te fac să te simți cu fiecare pagină mai aproape de ceea ce ai vrea să fii sau să devii.

O carte în legătură cu care vei simți că te corectează din mers, fără a te certa sau a te trage de urechi. O carte la finalul căreia vei avea acea reacție pe care o ai de obicei la filmele bune, îți va părea rău că s-a terminat. O carte pe care să o faci cadou tuturor celor pe care îi iubești.

În Putere nemărginită, pornind de la exemplul personal, autorul vrea să te învețe să dobândești succesul, oferindu-ți un manual de dezvoltare umană care cuprinde competențele și strategiile de care ai nevoie pentru a te schimba mai repede decât ai fi crezut că e posibil. O carte care îți vorbește despre succes, despre cum poți să îl atingi, despre instrumentele de care ai nevoie pe acest drum, care îți oferă totodată o mulțime de povești de viață de succes. O carte care, la 30 de ani de la prima ediție, rămâne încă foarte actuală și foarte utilă.

O carte care te face să conștientizezi faptul că:

„În vremuri de schimbare, cei care continuă să învețe moștenesc lumea, iar cei care se opresc din învățat se vor găsi perfect pregătiți pentru o lume care nu mai există.” – Eric Hoffer

Mesaje de la un prieten

Mesaje de la un prieten / Notes from a friend de Tony Robbins este o carte care ne reamintește ce puteri nebănuite ascundem în noi, chiar dacă aparent părem slabi și vulnerabili. Scrisă cu inteligență și sensibilitate, cartea te emoționează și te ambiționează în aceeași măsură. Ea poate fi un bun punct de plecare pentru toți cei care aveau nevoie de un nu știu ce, de un ceva anume, pentru a-și depăși starea de confort și a porni spre realizarea marilor visuri. „Mesaje de la un prieten” este o altă carte de Tony Robbins și probabil că această recomandare este suficientă pentru mulți dintre voi pentru a o citi.

Tony Robbins pare menit să inspire oamenii. Chiar și biografia lui e o lecție de viață în sine. Înainte de a fi devenit antrenorul motivațional, instructorul financiar, autorul de cărți de dezvoltare personală și liderul consacrat al domeniului self help pe plan mondial, care este astăzi, Tony Robbins a fost un om simplu, greu încercat de viață. Provenind dintr-o familie dezorganizată, părinții lui au divorțat când el avea doar 7 ani, crescut de o mamă care s-a recăsătorit de mai multe ori, Tony Robbins își descrie viața de familie ca fiind „haotică” și „abuzivă”.

A fost nevoit să lucreze încă de mic pentru a ajuta la creșterea fraților lui mai mici, a plecat de acasă la doar 17 ani și s-a angajat ca portar. Pare incredibil astfel că cel care a creat sistemul numărul 1 de dezvoltare personală și profesională din lume, Personal Power (Putere personală) are doar un liceu terminat. A început să țină în schimb discursuri motivaționale încă de la vârsta de 17 ani, iar asta s-a transformat mai târziu în sursa lui de venit și în menirea lui.

„Mesaje de la un prieten” reprezintă, pentru cunoscătorii lucrărilor lui Tony Robbins o variantă prescurtată a volumelor „Putere nemărginită” și „Trezește Uriașul din Tine”. Un fel de „memento al principiilor fundamentale necesare pentru a reuși cu adevărat să îți creezi și să te bucuri de o viață de calitate”.

De neclintit

De neclintit / Unshakeable de Tony Robbins este lectura ideală pentru cei care doresc să cunoască „principiile de bază ale mașinăriei financiare fără a petrece ani întregi studiind economia și curentele gândirii economice” (Eusebiu Burcaș).

Cartea este un excelent manual de investiții care se adresează atât începătorilor, cât și oamenilor de afaceri experimentați, fiind totodată un îndemn pentru generația Y de a intra în joc și a investi la bursa de valori, pentru că astfel, consideră Robbins, vor avea șansa de a-și îmbogăți viața. De neclintit nu este o carte pentru timpul liber, ci mai degrabă un manual pentru a deveni liber, pentru că își propune să îți redea libertatea financiară. De neclintit este în același timp și o valoroasă lectură motivațională menită să te ajute să găsești mereu în viață perspectiva corectă.

Tony Robbins explică în De neclintit pe înțelesul tuturor complexitatea pieței financiare din ultimii ani și atrage atenția asupra capcanelor pe care orice investitor începător ar trebui să le evite: teama și comisioanele.

În ceea ce privește termenii din domeniul financiar, cartea reprezintă un instrument excelent de învățare, pentru că îi explică într-un mod foarte accesibil pentru oricine. Vei înțelege așadar ce sunt: fondurile speculative, fondurile mutuale, fondurile de indici, corecția, piața în scădere, acțiunile, obligațiunile, activele exotice, fondurile de investiții imobiliare, fondurile cu capital privat, ș.a.

Banii. Stăpânește jocul. 7 Pași simpli spre libertate financiară

Banii. Stăpânește jocul. 7 Pași simpli spre libertate financiară / Money. Master the Game de Tony Robbins este un ghid care se adresează tuturor celor care vor să devină independenți din punct de vedere financiar și care vor să își asigure o bătrânețe liniștită, lipsită de grija banilor.

Totodată, cartea lui Tony Robbins este și un valoros manual de educație financiară, mai ales pentru noi românii, care, potrivit Băncii Mondiale, ocupăm locul 122 din 143 de țări la capitolul cunoștințe financiare. În orice caz, indiferent cu cei vei rămâne după această lectură, bani sau doar cunoaștere, această carte te va face în mod sigur mai bogat.

Pentru cartea de față, Tony Robbins a depus o muncă de documentare asiduă, intervievând timp de șapte ani, 50 de oameni geniali în domeniul financiar, care au știut să câștige bani și în perioadele economice bune dar și în cele mai rele.

„Dacă ai un miliard de dolari și ești nerecunoscător, ești un om sărac. Dacă ai foarte puțin dar ești recunoscător pentru ce ai, ești realmente un om bogat.”

O parte din secretele acestor miliardari realizați prin forțe proprii, laureați ai Premiului Nobel și titani ai finanțelor, pe care le poți folosi și tu pentru a face bani, le regăsești în această carte. Iar ele pot face diferența între „a te pensiona confortabil și a muri falit”. În plus, la sfârșitul cărții nu te vei mai simți un simplu amator în lumea finanțelor, semn că Robbins a reușit așadar ceea ce și-a propus cu această carte: să reducă lumea complexă a finanțelor la nivelul de înțelegere a unui public larg.

„Această carte este dedicată unui rezultat principal: să te aranjeze astfel încât să ai un venit pe viață fără să mai trebuiască să muncești vreodată. Libertate financiară reală.”


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: