Paris Hilton a fost arestata

Paris Hilton a fost arestata joi dimineata la Hollywood pentru ca a fost banuita ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice, a declarat un reprezentant al Politiei din Los Angeles.

Ofiterul I.Isabella a declarat ca: “In jurul orei 00.30 Paris Hilton a fost oprita de politie pentru ca aceasta conducea intr-un mod “neregulat”. Un agent de circulatie a observat ca artista manifesta simptomele unei persoane aflate in stare de ebrietate.

Acesteia i s-a efectuat un test pentru stabilirea alcoolemiei, in urma caruia s-a determinat ca Paris Hilton a condus sub influenta bauturilor alcoolice.”

Hilton a fost arestata, fiind eliberata la putin timp dupa aceea. Potrivit purtatorului sau de cuvant, Elliot Mintz, Paris a fost luata de la sectia de politie de catre sora sa Nicky si prietenul acesteia, Kevin Connolly.

Mintz a adaugat ca Hilton si-a petrecut intreaga zi de miercuri inregistrand pentru un videoclip si ca s-a oprit in drumul sau spre casa la un eveniment in scop caritabil, fiind dupa aceea oprita de politisti.

Acesta a declarat ca artista a consumat la acel eveniment un cockteil margarita si ca probabil simptomele pe care le-a manifestat s-au datorat faptului ca “aceasta bautura a fost consumata pe stomacul gol si pe fondul oboselii accumulate pe parcursul intregii zi.”

Mintz a mai spus ca, in urma testului, politia a descoperit ca Hilton avea nivelul minim de alcool in sange pentru a fi arestata (in California limita legala este de 0.08%).

Tanara, in varsta de 25 de ani, mostenitoare a lantului hotelier Hilton, a ajuns celebra datorita aparitiilor in presa si televiziune. Paris Hilton este bine-cunoscuta pentru reality-show-ul “The Simple Life” si pentru inregistrarile video cu tenta sexuala care au aparut pe internet.

HotNews.ro, S.B., 07 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.