Partidul Platfoma Stolojan-Stoica

Liberalii disidenti din gruparea Stoica- Stolojan isi vor clarifica statutul pana la inceputul anului viitor, cand grupurile de initiativa din toata tara s-ar putea reuni intr-o adunare nationala.

Fostul presedinte liberal, recent exclus din PNL, Valeriu Stoica a avansat in timpul vizitei la Iasi, ideea ca platforma liberala Stoica-Stolojan ar putea sa devina partid si sa fuzioneze cu PD-ul intr-o formatiune politica de centru – dreapta.

PD se declara neutru si nu vrea sa se amestece in conflictul dintre liberali, reasumandu-si obligatiile ce-i revin din protocolul Aliantei DA, potrivit declaratiilor vicepresedintelui PD Ioan Oltean pentru TVR 1.

Conducerea PNL considera ca gruparea Stoica- Stolojan nu-i poate atrage decat pe cei cativa liberali nemultumiti de pozitia lor in partid. “Unul dintre hai sa spunem importantii lideri ai acestei platforme mi-a spus intr-o maniera cat se poate de sincera ca da, se va duce la PD, pentru ca in PNL nu mai are nici un fel de viitor” a declarat pentru TVR, Puiu Hasotti, vicepresedinte PNL.

HotNews.ro, 06 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.