Pasarin i-a luat locul Monicai Columbeanu intr-un sitcom

Rolul avocatei sexy pe care sotia lui Irinel Columbeanu ar fi trebuit sa-l interpreteze in sitcomul “Fast Food”, serial care va debuta din 2 octombrie la Antena 1, i-a revenit in cele din urma brunetei Cosmina Pasarin.

Inca din primavara se stia ca Monica, pe atunci inca Gabor, a fost distribuita de producatorii serialului de comedie in rolul unei avocate senzuale de care se indragosteste patronul restaurantului din Mall. Aleasa miliardarului Irinel Columbeanu filmase pana si episodul pilot al sitcomului, dar a renuntat in cele din urma la rol pentru ca actoria i-ar fi ocupat prea mult timp.

Recent i s-a gasit o inlocuitoare Monicai Gabor, in persoana fostei vedete Pro Tv Cosmina Pasarin, care isi continua astfel cariera actoriceasca inceputa cu memorabilul rol Guvida din serialul “Baieti buni”.

SA RADEM DE ZGARCITUL DAN NEGRU

Serialul de la Antena 1 va beneficia episod de episod si de prezenta unei celebritati, pe post de invitat special, care, fie va interpreta un rol, fie va fi ea insasi, asa cum a fost cazul lui Dan Negru. Prezentatorul, renumit dincolo de micul ecran si pentru cumpatarea sa proverbiala, va fi luat peste picior de catre angajatii fast food-ului.

DIN POLITIST, FRIZER

Distributia sitcomului beneficiaza de prezenta catorva fete sexy cunoscute publicului, cum este cazul Soranei si al Alinei din trupa A.S.I.A sau al Cosminei Pasarin.

La categoria barbati fatali se inscrie cantaretul Liviu Varciu, care a primit rolul unui fost politist transformat in frizer intreprinzator, dupa succesul de care s-a bucurat in telenovela “Secretul Mariei” unde l-a interpretat pe Oliver, soferul cu lipici la femei.

De data aceasta, Liviu a intrat in pielea unui personaj intotdeauna dispus sa dea sfaturi si convins ca stie tot, chiar daca nu este intotdeauna cazul.

Pe langa vedetele transformate peste noapte in actori, serialul de la Antena 1 mizeaza si pe talentul lui Beatrice Peter, actrita la Teatrul de Comedie, al lui Alin Rosu (care va fi baiatul bun si timid) sau a lui Adrian Nartea si Edgar N鳴or.
Integral in Ziarul

Ziarul, 25 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.