Piturca: "Cine v-a spus ca Dorinel se retrage?"

Antrenorul echipei nationale Victor Piturca a bulversat prima zi a cantonamentului de la Mogosoaia, afirmind ca Dorinel Munteanu nu s-a retras de la echipa nationala: “Lipseste doar la acest joc; oricum ii spusesem ca daca nu evolueaza pentru Cluj simbata, nu il chem!”.

Chiar Dorinel a spus…

Simbata, dupa jocul CFR-Vaslui 2-2, Dorinel Munteanu a anuntat ca se retrage de la nationala din cauza problemelor medicale. El a confirmat decizia si luni seara, dupa iesirea publica a selectionerului.

Atmosfera la Cluj era oricum tensionata dupa negocierile secrete pe care patronii le-au purtat cu Ioan Sabau pentru schimbarea lui Dorinel.

Incercind sa lamureasca neintelegerile, Munteanu a cerut patronilor un raspuns clar, in caz contrar urmind sa nu plece in cantonament cu echipa.

Luni, patronii au anuntat: “Dorinel ramine”.

Povestea lui Ganea

“Nu l-am chemat pe Ganea pentru ca la precedenta actiune s-a exprimat public ca nu vrea sa stea rezerva si a vrut sa plece din cantonament. Am inteles ca Rednic l-a sfatuit sa nu o faca” – Victor Piturca

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic a marturisit ca luni dimineata Ganea era foarte afectat de neconvocarea sa la prima reprezentativa: “A vrut sa anunte public ca renunta sa mai vina sub tricolor. L-am oprit. Asa cum il opresc si sa plece de la Dinamo”.

Mutu in silenzio stampa

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu a ajuns la reunire mai tirziu decit restul colegilor. Pentru ca avionul sau urma sa aterizeze dupa prinz, Piturca i-a invitat pe jurnalisti sa mearga sa il astepte: “Duceti-va la aeroport, sa nu-l astepte vreun ospatar!”

Aluzie la incidentul nebulos de la Constanta, in care un ospatar l-a acuzat pe Mutu ca l-a agresat, iar pe 25 septembrie a depus plingere impotriva fotbalistului pentru ca ar fi fost amenintat cu moartea.

Mutu a venit la echipa nationala si s-a declarat “tacut” in raporturile cu presa, din cauza acestui scandal.

Echipa nationala se afla in cantonament la Mogosoaia, pentru meciul oficial cu Belarus, din preliminariile EURO 2008. Partida se disputa simbata, in Ghencea, de la ora 20,15.

HotNews.ro, Adrian Soare, 02 oct 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.