Prima pagina Google si cum poti sa ajungi acolo

plum media agencyPrima pagina Google si cum poti sa ajungi acolo. Google, cel mai important motor de cautare la nivel national si chiar din lume a inceput o lupta mai accentuata impotriva SPAM-ului si site-urile care incalca regulile impuse in materie de clasare a site-urilor.

In urma cu cativa ani sa te pozitionezi in prima pagina Google se poate face foarte rapid, folosind sau nu soft-uri automate sau semiautomate, acum nu mai merge cu aceste soft-uri si toti cei care o sa incerce sa “pacaleasca” algoritmii Google risca sa fie declasati sau mai grav chiar scosi din indexul Google.

In momentul de fata pentru a fi clasat pe prima pagina Google timp indelungat trebuie sa folosest metodele agreate, metode care fac referire mai ales la experianta utilizatorului pe site-ul tau si cat de greu sau cat de usor ii este sa obtine informatia relevanta de pe site-ul tau.

Un alt citeriu foarte important este continutul site-ului, originalitatea lui si posibilitatea de a vizualiza continutul pe orice dispozitiv mobil cum ar fi smartphone sau tableta. De asemenea link building pentru site-ul ce urmeaza a fi optimizat trebuie facut cu grija si fara a folosi vechile metode gratuite cum ar fi: directoarele web, directoarele de articole, anunturile, comentariile pe bloguri si forumuri.

Solutia optima pentru ca site-ul dumneavoastra sa nu fie declasat sau chiar scos din indexul Google este sa va adresati catre o agentie cu experienta, care pe langa cunostintele de optimizare pe motoarele de cautare stapanesti informatii si despre relatii publice online si usabilitate.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: