Rapidul merge mai departe

Au calatorit 7 ore pina in Insulele Azore si au avut nevoie de 120 de minute pentru a reveni in grupele Cupei UEFA. Intoarcerea acasa este fericita – giulestenii au intors meciul in prelungiri.

Cronologie

Dupa o prima perioada cu un ritm nebun si golul lui Juliano (29), cele doua echipe au evoluat ceva mai asezat in partea secunda. Portughezii au schimbat partitura, jucind la greseala romanilor.

(92) Ionut Rada aduce linistea! Sut din careu si Rapidul a salvat calificarea. Imediat dupa egalare, portughezii ramin cu un om mai putin – a fost eliminat lui Basto. (100) Burdujan ofera avantaj giulestenilor la un contraatac simplu.

“Ne-am impus datorita unei conditii fizice foarte bune. Pe final, am dominat categoric. Rezultatul este logic. Am ratat multe situatii – si la 0-0, si la 0-1”.
Razvan Lucescu

“Noi am eliminat o echipa din Portugalia, Dinamo o echipa careia nici nu-i stiu numele”
George Copos

Rapid: Coman – M Constantin, Maftei, I Rada – Badoi, C Lazar, N Grigore (97 Maldarasanu), Karamian – Buga, Zicu (56 Griffiths), Moldovan (72 Burdujan)

HotNews.ro, A.S., 29 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.