Razvan Lucescu este noul antrenor al Politehnicii Timisoara

De astazi, este oficial! Razvan Lucescu este noul antrenor al celor de la Poli Timisoara. Dupa aproape o luna de speculatii, mezinul familiei Lucescu si-a dat acordul si a semnat un contract cu echipa patronata de Marian Iancu.

Astfel, Giulestiul isi pierde unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut in ultimul timp. Totodata, Razvan Lucescu a fost singurul antrenor – exceptandu-l pe tatal sau – care a reusit sa realizeze comuniunea perfecta dintre suporterii giulesteni si jucatori.

De astazi insa, el va trebui sa inceapa de la zero si sa formeze o echipa competitiva la Timisoara. Scapat de gandurile puscariei, Marian Iancu doreste sa nu isi piarda capitalul de imagine pe care l-a castigat in Timisoara. Asa ca, dupa ce a fost lasat cu ochii in soare de catre Gica Hagi, el a reusit sa atenueze lovitura primita de Timisoara prin aducerea lui Lucescu Jr.

“Razvan Lucescu este noul antrenor principal al echipei FCU Politehnica Timisoara. Incepand de astazi, FCU Politehnica Timisoara are un nou antrenor principal, in persoana domnului Razvan Lucescu. Gruparea noastra a reusit sa aduca un antrenor de valoare, dovedind seriozitatea cu care abordeaza mereu fenomenul fotbalistic”, suna comunicatul eliberat de presedintele Marian Iancu pe site-ul oficial al clubului de pe Bega.

Totusi, venirea lui Razvan Lucescu nu a adus cu ea si sosirea lui Dinu Gheorghe. Cel putin asa spune Iancu in acelasi comunicat. El precizeaza ca inca se poarta tratative avansate cu Dinu “Vama”: “In functia de manager al echipei va fi titularizata in curand o noua persoana. In acest moment, se discuta si se negociaza cu domnul Dinu Gheorghe.

Dorim ca postul respectiv sa fie ocupat de domnia sa, pentru a crea armonia necesara intre antrenor si conducatori”. Totusi, este greu de crezut ca Dinu Gheorghe va ramane in Giulesti, mai ales avand in vedere relatiile reci pe care le are cu boss-ul George Copos.

Sursa: Softpedia


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.