RCA 2010: De la anul soferii romani vor avea si RCA-ul scump dar si RCA ieftin

Asigurarile auto obligatorii vor fi mai scumpe anul viitor. Exista totusi si o veste buna. soferii “cuminti” vor beneficia de reducerea
politei RCA, cu pana la jumatate. Asigurarile auto adopta modelul occidental. De anul viitor, toate politele RCA vor fi Inregistrate Intr-o baza de date unitara, la nivel national. Cine greseste, plateste mai mult. Cine nu provoaca niciun accident, beneficiaza de reducerea primei de asigurare.

RCA online foarte ieftin – Click aici

“Cine face un accident, doua, trei va fi penalizat din punct de vedere al primei, iar cine nu face, primeste un bonus. Dupa 2-3 ani va ajunge sa plateasca polita la jumatate”, a declarat Liviu Stoicescu, director Omniasig.

“Este absolut firesc ca asiguratul sa plateasca primele de asigurare dupa comportamentul pe care Il are In trafic”, a spus Radu Mustatea, director Astra.

RCA online foarte ieftin – Click aici

Sistemul functioneaza Impreuna cu constatarea amiabila. In mai putin de o luna de la intrarea In vigoare a procedurii, peste 13.000 de romani au completat formularele de intelegere intre parti. In primele cinci luni ale anului, numarul daunelor platite de asiguratori a crescut, iar valoarea medie a despagubirii a depasit 1.000 de euro. via antena3.ro


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!