Robbie Williams – externat din centrul de dezintoxicare

Cantaretul Robbie Williams a parasit clinica de dezintoxicare din Arizona, dupa ce a fost tratat 3 saptamani pentru dependenta de droguri, informeaza bbc.com.

Purtatorul de cuvant al lui Williams a confirmat faptul ca artistul a fost externat si a adaugat ca acesta va participa in perioada imediat urmatoare la un program de terapie in Los Angeles.

Artistul a fost insotit la plecarea in Statele Unite de mama sa, Jan, si de un consilier in problema alcoolului si cea a drogurilor.

Fostul component al trupei Take That s-a internat de buna voie la clinica de dezintoxicare, chiar in ziua aniversarii a 33 de ani. Aceasta nu a fost prima data cand artistul a fost intr-un centru de dezintoxicare. A mai fost tratat pentru dependenta de alcool si droguri dupa ce a parasit trupa, in 1995.

In prezent, fostii colegi de trupa ai lui Williams se bucura de o revenire de succes. Noul lor single, Shine se afla pe primele locuri in topurile din Marea Britanie si a primit titlul de cea mai buna piesa la Brit Award.

HotNews.ro, S.B., 07 mar 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.