Romanele se ditribuie in restaurante si cafenele

Intr-un parteneriat unic in Romania, Restaurantul si Cafeneaua Rossetya si Editura Humanitas anunta distribuirea cartii In intimitatea secolului XIX incepand cu 30 martie si in incinta Rossetya, locul unde secolul XIX se intoarce la viata.

Bestseller-ul In intimitatea secolului XIX al doamnei Ioana Parvulescu, editat la Humanitas, prezinta intr-o combinatie unica de documentare istorica si de comentariu romantat viata de zi cu zi a Bucurestiului din secolul XIX. Regele Carol I, doctorul Carol Davila, C.A. Rosetti, Vasile Alecsandri, Mihail Kogalniceanu, Titus Maiorescu, Zoe Golescu, Ana Racovita Davila, Pake Protopescu, Iulia Hasdeu si multi altii sunt prezenti in nouasprezece capitole despre un secol cum nu a mai fost altul.

Pentru o asemenea calatorie in timp, iti trebuie curaj, dorinta de evadare din cotidian si o anumita stare de spirit. Este intoarcerea intr-o epoca glorioasa, care i-a facut pe romani mandri de ei insisi. De aceea, nimic nu poate fi mai potrivit decat un inceput de aventura care sa debuteze intr-un spatiu organizat ca in veacul cu parfum de romantism.

Restaurantul si Cafeneaua Rossetya readuc la viata valorile secolului XIX prin retete cercate de bucate si cofeturi, muzici alese si atmosfera saloanelor bucurestene de odinioara. Pentru toti prietenii Rossetya, cartea doamnei Parvulescu, In intimitatea secolului XIX, va permite continuarea calatoriei intr-un timp glorios si entuziast, cu jobenuri, pince-nez-uri, baluri si spirit de aventura si progres.

Oferirea la pret special a cartii In intimitatea secolului XIX in cadrul Rossetya reprezinta o premiera in Romania: distribuirea titlurilor unei edituri de mare prestigiu intr-un restaurant.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.