Romania cauta revansa

Echipa feminina a Romaniei a invins Danemarca (25-24) si a intrat in semifinalele Cupei Mondiale, faza in care va intilni Ucraina (simbata, 15,30, Eurosport). In cealalta semifinala, Danemarca va infrunta Rusia.

In ultima partida a grupei, handbalistele pregatite de Gheorghe Tadici au evoluat cu o ambitie iesita din comun – dorind sa invinga cu orice pret campioana olimpica Danemarca, tricolorele au vrut sa demonstreze ca absenta de la apropiatul Campionat European nu este decit un accident.

Totodata, depasind echipa daneza, Romania a evitat o confruntare cu Rusia, pe care o putem intilni doar in finala competitiei. O alta disputa pe care Romania o asteapta cu orgoliu nedisimulat – Rusia a fost echipa care ne-a invins in ultimul act al Campionatului Mondial de la Sankt Petersburg 2005.

Cele mai bune jucatoare contra Danemarcei au fost portarita Luminita Hutupan Dinu si Valentina Ardean Elisei – 10 goluri.

HotNews.ro, A.S., 17 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.like la pagina pentru a continua!