Romania invinge Coreea de Sud si ramane in Grupa Mondiala

Romania a invins Coreea de Sud cu 3-1 si a ramas in Grupa Mondiala a Cupei Davis.

Andrei Pavel l-a invins pe Hyung-Taik Lee in meciul patru al disputei cu reprezentativa Coreei de Sud si Romania va juca si in 2007 in elita tenisului mondial.

“Cneazul” a avut nevoie de trei ore si cinci minute pentru a-l depasi pe numarul 58 mondial, Hyung-Taik Lee, un jucator care s-a agatat de fiecare minge si care l-a obligat pe roman sa joace cel mai bun tenis al sau. Primul set a fost adjudecat de Lee la patru, diferenta fiind facuta de un singur break, in timp ce Pavel a avut sase sanse ratate de a castiga pe serviciul adversarului.

Actul al doilea a inceput cu acelasi Lee la conducerea jocului, Pavel aratand ca nu are antidot la dreapta exacta a asiaticului. Dupa mai multe sanse de break ratate, Pavel a izbutit sa castige pe serviciul adversarului exact la timp. A fost momentul in care jocul s-a schimbat.

Seturile trei si patru au fost la discretia lui Pavel, care incurajat de un public fantastic a reusit sa aduca mult doritul punct, care ne mentine in Grupa Mondiala a Cupei Davis.

La final, Andrei a dedicat victoria publicului, care i-a fost alaturi in momentele dificile de la inceputul partidei, declaratia sa fiind sugestiva pentru a ilustra “pericolul” prin care a trecut in debutul meciului.

Pavel: ”Publicul a reusit sa ma scoata din cacat”

Andrei Pavel, jucatorul care tine Romania in lumea buna a tenisului, a facut o declaratie socanta la finalul partidei de simplu castigate duminica seara!

“Multumesc publicului. Publicul a reusit sa ma scoata din cacat, scuze ca spun asa. A fost un public minutat”, a declarat Pavel pentru TVR cand isi schimba tricoul transpirat afinal de meci.

Romania a invins Coreea de Sud cu 3-1 si a ramas in Grupa Mondiala a Cupei Davis.

Andrei Pavel a contribuit la toate cele trei puncte aduse Romaniei: doua victorii la simplu, una vineri si una duminica, precum si victorie la dublu cu Horia Tecau, duminica.

Onlinesport.ro, 24 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!