Romania-Ucraina 27-25

Echipa de handbal feminin a Romaniei a reusit sa invinga Ucraina si sa se califice pentru finala competitiei. Nationala Romaniei a castigat mult mai categoric meciul de cat o arata scorul final, 27-25. La aceasta ora se joaca cealalta semifinala dintre Danemarca si Rusia.

Totusi, importanta acestei competitii este una mult redusa fata de Campionatul European. Cupa Mondiala la handbal se afla la cea de-a doua editie si are mai mult caracterul unui turneu de pregatire unde participa cele mai puternice formatii ajunse aici pe baza invitatiei Federatiei.

Printre echipele puternice care lipsesc de la aceasta competitie se numara Ungaria, Coreea de Sud, Germania sau Norvegia.

Totusi, victoria Romaniei impotriva Danemarcei precum si faptul ca nationala noastra nu mai are acele caderi de meci inexplicabile ne indreptatesc sa speram pe viitor la performante si mai mari decat finala acestui Campionat Mondial.

HotNews.ro, I.B., 18 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.