Romanita a vrut sa cumpere OTV-ul

Creatoarea de moda recunoaste ca a vrut sa ingroape televiziunea patronata de Dan Diaconescu. Intr-un interviu publicat in editia din aceasta saptamana a revistei X Magazin, Romanita Iovan mai spune ca i s-a propus realizarea unui film serial despre viata ei.

Furia Romanitei a fost declansata de mediatizarea excesiva pe care “televiziunea de apartament” i-a facut-o familiei sale dupa ce sotul creatoarei de moda, pilotul Adrian Iovan, a impuscat mortal un barbat pe care l-a surprins in locuinta lor din cartierul Primaverii.

A PREFERAT TRIBUNALUL

Timp de cateva luni, televiziunea din Piata Romana a difuzat aproape in fiecare seara emisiuni dedicate acestui caz. “Intr-o perioada, m-am gandit sa cumpar OTV si sa-l inchid pentru ca oamenii sa nu mai aiba tentatia sa creada ca asa se face presa”, a declarat creatoarea de moda.

Se pare ca multe dintre anchetele jurnalistice au fost realizate chiar de Radu Popa, tanarul alaturi de care Romanita Iovan a fost fotografiata in ipostaze compromitatoare pe cand era insarcinata in opt luni.
Pana la urma, designerul a preferat sa-si foloseasca banii pentru a angaja avocati buni care sa dea in judecata postul OTV.

TELENOVELA CU SOTII IOVAN

Povestea de viata a Romanitei Iovan are toate datele unui scenariu cu succes la public, trezind si interesul realizatorilor de filme. Creatoarea de moda spune ca a primit deja o oferta pe care trebuie sa o analizeze, deoarece se teme ca un astfel de proiect ar tine-o departe de fiul ei, in varsta de trei luni si jumatate.
Integral in Ziarul

Ziarul, 23 ian 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.