RomTractari este societatea care se ocupa in program Non-Stop de serviciul Tractari Autostrada Soarelui.

Societatea RomTractari a fost infiintata in urma cererii ridicate de servicii de asistenta rutiera si tractari auto in urma cu mai bine de un deceniu. Echipa noastra care isi desfasoara activitatea inca de la inceputul acestui proiect este specializata in domeniul auto, fapt demonstrat prin sutele de solicitari lunare pentru repararea automobilului, indiferent de dificultatea acesteia.

Precum bine stim, Autostrada Soarelui este cea mai solicitata sosea pe parcursul celor 3 luni de foc: iunie, iulie si august, anual soferii conducand sute de kilometri pentru a ajunge la destinatia momentului: Marea Neagra. Drumul lung poate fi dificil de parcurs pentru cei care tocmai au luat permisul, dar si pentru soferii experimentati care se confrunta cu defectiuni ale masinii. Anual in drumul nostru catre Constanta, Fetesti, Dunare sau Cernavoda observam masini avariate sau oprite pe banda de urgenta. Putini dintre noi ne oprim sa ii ajutam pe cei in impas, dar nici cei care considera ca au cunostiintele necesare unei reparatii superficiale nu reusesc sa puna masina pe pozitii. RomTractari intervine in acest tip de situatii cu serviciul de Tractari Autostrada Soarelui, in care echipajul nostru, instruit conform standardelor de top, va poate transporta masina catre cel mai apropiat mecanic auto.

Pana de roata este cea mai frecventa defectiune a masinii. Cum in perioada verii tinerii se indreapta catre festivalurile care se desfasoara in diferite statiuni precum Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud sau Vama Veche, un numar impresionant dintre acestia nu detin echipamentul necesar pentru a putea schimba anvelopa corespunzator. Propunerea noastra este sa nu va panicati sau sa incepeti manevrele de schimbare a rotii deoarece puteti sa avariati masina si sa va supuna la costuri mult mai mari decat v-ati fi asteptat. Echipa RomTractari poate fi solicitata indiferent de aglomeratia de pe tronsonul Bucuresti-Constanta sau de ora apelului, autospeciala noastra fiind in mod constant echipata necesar pentru ca dumneavoastra de beneficiati de cele mai bune servicii si pentru a ajunge intr-un timp util la concertul mult asteptat.

Nerespectarea intervalului de revizie poate aduce o sumedenie de costuri pe care nu vi le doriti mai ales pe perioada verii unde v-ati planificat fiecare banut pentru a avea un concediu cat mai placut si relaxant. Pana de motor se numara printre ele, iar dumneavoastra puteti sa aveti de a face cu ea in momentele in care nu va asteptati, precum pe autostrada. Cati dintre noi ne gandim ca in drumul spre hotel putem sa facem chiar noi pana de motor si sa trebuiasca sa ne modificam programul din cauza aceasteia? Propunerea noastra este sa nu incercati sa improvizati si cel mai bine apelati de indata numarul de telefon al asociatiei RomTractari, in interval orar Non-Stop. Stim cat de pretios este timpul dumneavoastra, de aceea noi va vom aproxima minutele in care echipa de interventii rapide va sosii la locatia precizata. Echipa noastra va va propune cea mai sigura metoda de a ajunge la destinatie, iar cu ajutorul autoutilitarei noi va putem transporta in conditii optime, dar si intr-un timp avantajos.

Un lucru pe care conducatorii auto nu il sesizeaza in viata de zi cu zi este zgomotul pe care vehiculul il produce din varii motive. Aproape de fiecare data cand constatam aparitia unui sunet din zona trenului de rulare putem sa discutam despre uzura suspensiilor. Aceste piese auto nu trebuie sa fie ignorate deoarece ele fac legatura intre rotile masinii si caroseria acesteia, insa motivul poate fi unul si mai grav, sistemul de franare fiind avariat. Grabiti si cu muzica data la maximum, realizam doar in momentul in care masina nu mai raspunde operatiilor solicitate ca aceasta prezinta defectiuni grave. Noi, RomTractari, ne-am facut remarcati in industria auto prin grija pe care o purtam fiecarei masini pe care o transportam. Fie ca ne este solicitat serviciul de Tractari Autostrada Soarelui sau oricare altul, noi ne asiguram ca vehiculul va fi tractat in cele mai sigure conditii.

Entuziasmati si grabiti sa ajungeti la destinatie ati uitat complet sa alimentati autovehiculul cu carburant necesar si ati ramas in pana de combustibil pe marginea soselei. Nici un conducator auto parca nu e dispus sa va ajute mai ales ca nu multi au o rezerva de combustibil la ei. Singurul lucru pe care puteti sa-l faceti este sa parcurgeti cativa kilometri pana la cea mai apropiata benzinarie, insa soarele istovitor va face ca drumul sa para ca dureaza o eternitate. Ce aveti de facut in cazul asta? Apelati o asociatie care se ocupa cu tipul acesta de probleme in cel mai scurt interval orar. Echipajul nostru va poate alimenta masina la un tarif accesibil pentru ca dumneavoastra sa nu trebuiasca sa va deplasati kilometri intregi pana la cea mai apropiata benzinarie atat pe timpul verii, cand temperaturile depasesc limitele normale, dar nici pe timpul iernii cand zapada si frigul va ingreuneaza drumul.

Asadar, analizand in detaliu toate cele de mai sus, compania RomTractari este cea mai in masura sa va ajute in tractarea autovehiculului. Fie ca masina este avariata, rasturnata sau derapata, noi avem toate echipamentele necesare oricarui tip de interventii. De la masinile standard pana la utilaje agricole, de constructii sau dube, echipajul instruit temeinic se poate ocupa de tractarea acestora catre destinatia dorita.

Ne mandrim cu un numar mare de clienti care au fost profund impresionati de grija pe care le-o purtam celor mai de pret bunuri materiale ale acestora, masina. Anii de experienta isi spun cuvantul in momentul in care apelati la noi, angajatii transportand sute de automobile lunar si reparand defectiuni precum pana de roata, pana de motor si pana de combustibil aproape zilnic.

Tarifele accesibile sunt calculate in functie de echipamentele necesare interventiei, kilometri parcursi de soferi cu autospeciala de ultima generatie, dar si de tonajul si dimensiunea automobilului. Preturile sunt discutate in prealabil la telefon cu echipa aflata in permanenta la sediul din Bucuresti, dar se regasesc si pe site-ul nostru unde va puteti informa despre produsele pe care le folosim, dar si despre serviciile pe care le indeplinim. Va invitam sa vizualizati pagina noastra web si sa sa nu ezitati sa ne contactati in interval orar Non-Stop pentru servicii precum Tractari Autostrada Soarelui, Tractari Bucuresti, Interventii rapide sau Transportul de automobile international si national.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: