RomTractari va prezinta beneficiile alegerii unei platforme auto pentru transportarea autoturismelor noi

Traficul intens este o problema reala la nivel mondial. Capitala Statelor Unite ale Americii este prima in clasamentul celor mai aglomerate metropole din lume, anual fiecare cetatean petrecand peste 90 de ore la volanul masinii. Nici Bucurestiul nu se claseaza mai jos, soferii autohtoni petrecand 10 zile din an pe bulevardele aglomerate. Aceste statistici sunt ingrijoratoare si surprind o realitate greu de imaginat, insa cu care conducatorii auto se confrunta in fiecare zi. O persoana isi pierde aproximativ 5 luni din viata la culoarea rosie a semaforului. Cum in anumite orase precum Los Angeles sunt mai multe vehicule decat cetateni, acest lucru creste numarul cererilor de tractari auto, iar Capitala Romaniei se numara printre orasele cu o cerere crescuta a serviciului care necesita Platforma Bucuresti pentru a putea fi tractati de pe sosele aglomerate, cand masina nu mai functioneaza.

RomTractari este compania cu cei mai multi ani de activitate din industria auto, echipa noastra avand la activ mii de kilometri parcursi cu autospeciala noastra pentru a raspunde cererilor de interventii rapide pentru defectiuni ale volanului sau rotilor care au ramas blocate, pana de motor sau pana de combustibil. Indiferent de dificultatea serviciului echipajul este pregatit Non-Stop sa intervina in situatii critice pentru a oferi suport.

Sediul RomTractari se afla in centrul Capitalei, ocupandu-ne exclusiv cu serviciul de Tractari Auto Bucuresti, insa nu ezitati sa ne contactati chiar si in cazul in care doriti sa va ajutam cu transportarea autoturismelor catre Romania sau catre oricare alta tara in Uniunea Europeana. Serviciul care asigura Transportul International de Automobile este unul dintre cele mai solicitate intrucat o multitudine de soferi prefera sa apeleze la profesionisti in domeniu care le pot aduce masina in siguranta, chiar la domiciliul acestora. De ce sa parcurgeti ore intregi catre tari indepartate precum Austria, Germania, Anglia, Italia, cand doar cu un telefon puteti sa beneficiati de tractarea autovehiculului nou in cele mai sigure conditii. Partenerii nostri sunt oglinda serviciilor noastre si ne putem lauda cu o sumedenie de companii si reprezentante care ne ajuta sa transportam masinile in conditii depline de siguranta. Licenta de Transport si Asigurarea CMR sunt factori pozitivi cu care ne mandrim si cu ajutorul carora am putut vedea mii de clienti multumiti si fericiti ca vehiculul mult dorit a ajuns la destinatie.

Autoturismele achizitionate din strainatate au inceput sa circule din ce in ce mai mult pe strazile noastre si ofera, pe langa raportul calitate-pret si o doza de incredere, deoarece cu totii stim ca ele au fost rulate pe strazi/autostrazi impecabile. Preocuparea cetatenilor straini pentru masini este mult mai mare decat a noastra, iar numarul mic al anilor pentru care o detin ilustreaza ca acestia sunt foarte preocupati de siguranta lor. In acest sens, masinile aduse second-hand au o durata mult mai mare de viata, iar acest fapt i-a determinat pe multi cetateni romani sa achizitioneze astfel de autovehicule.

Care sunt avantajele transportului pe o Platforma Bucuresti a automobilului dumneavoastra? Noi o sa va enumeram cateva beneficii care va pot ajuta sa va bucurati de masina personala pentru o perioada indelungata de timp.

Fie ca trebuie sa transportati o masina din strainatate, fie ca din diferite motive sunteti nevoit sa apelati la acest serviciu, aceasta optiune s-a dovedit a fi cea mai avantajoasa din foarte multe puncte de vedere.

In primul rand, folosirea unei platforme pentru transportarea unei masini noi va va scuti de contorizarea catorva mii de kilometri in plus parcursi de la parcul auto catre destinatia finala. In momentul in care optati pentru transportul catre locatie utilizand masina proaspat achizitionata, aceasta va contoriza kilometri parcursi, iar dumneavoastra o sa acumulati un numar mult mai mare de kilometri fata de cel cu care ati inceput traseul.

In al doilea rand, oboseala unui drum lung de minimum 12 ore este eliminata, intrucat distanta constituie cel mai epuizant obstacol iar de multe ori lipsa cunostintelor despre imprejurimi, iar directionarea eronata de catre GPS va poate cauza prelungirea timpului initial. Pe langa acest aspect, trebuie sa luam in calcul si diminuarea riscului de accidentare, astfel masina dumneavoastra, care este ancorata in siguranta, va ajunge in stare impecabila la destinatia propusa.

Totodata, raportandu-ne la cheltuielile necesare in momentul in care alegem sa conducem masina in schimbul platformei, combustibil, cazare, taxe, acestea sunt reduse considerabil, iar alegerea autospecialei reprezinta o metoda mult mai practica din punct de vedere al sumelor cheltuite.

De ce sa nu lasati un personal specializat si instruit sa se ocupe de toate demersurile care sunt necesare unui transport cu Platforma Bucuresti, incarcarea si descarcarea automobilului se va face de catre echipa noastra de profesionisti care se va ocupa de fiecare detaliu necesar pentru ca dumneavoastra sa fiti mai mult decat multumiti. Predarea sau primirea acesteia se face pe baza unui proces verbal care va evidentia starea tehnica a masinii, iar tarifele percepute unui astfel de serviciu sunt extrem de accesibile, kilometri parcursi sunt principalul factor care determina pretul final al serviciului. Contactand echipa noastra din dispecerat, dumneavoastra o sa fiti indrumat catre cea mai eficienta varianta si vi se va pune la dispozitie tariful perceput pentru realizarea acestui tip de transport international.

Luand in calcul toate cele enumerate mai sus, avantajele alegerii transportului unui autoturism cu ajutorul platformelor RomTractari sunt cu siguranta mult mai numeroase, decat optiunea de a face totul pe cont propriu. Siguranta, calitatea, dar si preturile avantajoase sunt atuurile care i-au convins pe clientii indecisi sa aleaga ajutorul echipei RomTractari, iar, fara doar si poate, acestia au ramas impresionati in mod placut de rapiditatea si profesionalismul cu care ne-am ocupat de interventie. Va sugeram sa ne contactati Non-Stop la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru, unde totodata puteti sa ne adresati intrebari in legatura cu orice nelamurire a dumneavoastra.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: