Samsung Galaxy S4 poate fi comandat acum şi în România. Vezi preţul

Un magazin online din România are deja în ofertă cel mai nou smartphone al celor de la Samsung, Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4 poate fi acum pre-comandat la magazinul online altex.ro & emag.ro, iar reprezentanţii magazinelor spun că livrarea se va face în luna aprilie, “în funcţie de numărul de comenzi”.

Telefonul care se poate comanda este modelul de 16Gb, în variantele de culoare alb şi negru. Preţul este de 3.000 de lei.

Caracteristici ale celui mai nou telefon Samsung:

Terminalul vine cu un ecran Super AMOLED de 4.99 inci şi o rezoluţie de Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

În ceea ce priveşte puterea de procesare, Galaxy S 4 vine cu ceva. Smartphone-ul este dotat, în funcţie de ţară, cu un procesor octa-core de 1.6 Ghz sau un quad-core de 1.9 Ghz. Galaxy S 4 are o memorie RAM de 2 GB, o memorie internă ce poate ajunge la 64 GB, o cameră principală de 13 megapixeli şi una frontală de 2.1 megapixeli.

Gadget-ul are o baterie cu o capacitate de 2.600 mAh şi va rula cu Android 4.2.2.Telefonul are un ecran și o baterie de dimensiuni mai mari şi o ramă foarte îngustă, toate găzduite de o carcasă ușoară (130 g) și subțire (7,9 mm).


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare:

like la pagina pentru a continua!