Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 edge, au fost lansate azi pe piata

Cum a anunțat și la momentul prezentării oficiale, Samsung lansează pe piață începând de astăzi, 11 martie, cele două vârfuri de gamă Galaxy S7 și Galaxy S7 edge.

Lansarea celor două smartphone-uri este globală, spun cei de la Samsung, atât Galaxy S7, cât și Galaxy S7 edge devenind de astăzi disponibile în Europa, Statele Unite, Singapore, Australia și Corea de Sud.

Vezi aici ofertele din magazinele:
eMAG.ro ; QuickMobile.ro ; F64.ro

În total, cele două device-uri vor fi disponibile de astăzi în 60 de țări, urmând ca în viitorul apropiat să fie lansate și în alte regiuni.

Galaxy S7 și Galaxy S7 edge păstrează, în mare, desigul modelelor de anul trecut, aducând îmbuntățiri punctuale exact pe aspectele care anul trecut nu au strălucit. O astfel de îmbunătățire, printre cele mai notabile chiar, este revenirea slotului microSD.

Ambele dispozitive pot fi încărcate wireless și sunt rezistente la apă și praf.

Singura absență, dar fără să fie o pierdere foarte importantă, este lipsa conexiunii USB Type-C, Samsung păstrând încă actualul microUSB.

Galaxy S7 și Galaxy S7 edge sunt deja disponibile și în România, la prețuri de aproximativ 3.300 lei, respectiv 3.700 lei.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: