Schimbare majora la noul iPhone 5S. Ce se intampla cu butonul Home

shimbare-majora-la-noul-iphone-ce-se-intampla-cu-butonul-home_2_size1

Pe Internet a aparut o fotografie cu, se spune, iPhone 5S, in care butonul de Home are ceva special. O serie de bloguri Apple au publicat imagini care par sa prezinte varianta impachetata a mult asteptatului iPhone 5S. Lansarea cea mare va avea loc marti. Fotografiile sunt in galeria de la finalul articolului

“Ceea ce este notabil in aceste noi imagini, neoficiale, ajunse online este butonul Home al telefonului. In locul variantei normale cu designul unui patrat incercuit, imaginile arata butonul home cu un cerc alb in jurul lui. Fanii brandului speculeaza ca acesta ar putea fi cititorul de amprente”, relateaza Business Insider.

Apple va prezenta noile modele iPhone, inclusiv o varianta cu pret mai mic, la un eveniment organizat marti, 10 septembrie, la sediul companiei din Cupertino, California.

Potrivit informatiilor aparute pe site-urile de specialitate, care citeaza surse de la furnizorii asiatici ai Apple, modelul de top ar urma sa se numeasca “5S”, iar cel mai ieftin “5C”. Nu exista insa o confirmare oficiala pentru aceasta informatie.

S-a speculat mult si in jurul aparitiei unui cititor de amprente, care sa mareasca gradul de securitate al dispozitivului. Acesta ar putea lua locul butonul de Home sau sa fie integrat in el, cum o arata imaginile neoficiale.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.