Se lanseaza UBS Partners, cel mai complex supermarket financiar din Romania

România are una din mai necompetitive sectoare bancare Europene și cele mai slabe rate de bancarizare din Uniunea Europeană.

Anul trecut în România doar 5% din creditele acordate s-au intermediat printr-un broker de credite în timp ce în Europa de Vest acest procent este de 70 %. Avem planuri mari aici .

UBS Partners, lansează începând cu 14 Septembrie o nouă rută express către un sistem financiar modern, transparent, corect și competitiv prin aducerea marilor bănci de credite, asigurări, societaţi de servicii și investiţii financiare (SSIF), în familia, casa ți afacerea ta.

UBS Partners s-a format din dorinţa partenerilor cu experienţă relevantă în domeniul consultanţei în afaceri, invesţii, asigurări, credite & leasing și imobiliare de a uni know how-ul sub o singură umbrelă și anume UBS Partners, cu scopul de a aduce clienţilor cele mai competitive oferte și a le servi cât mai bine interesele.

“România reprezintă o economie emergentă cu cel mai mare potenţial de creștere din regiune, dar având în vedere rata redusă de competitivitate ce există în sectorul financiar românesc este şi una din cele mai costisitoare ţări pentru a-ţi cumpara o casă, a investi și a deschide o afacere” a declarat Tudor Irimiea Managing Partner la UBS Partners.

Prin acest concept financiar se dorește crearea unui sistem financiar competitiv, ieftin și accesibil pentru persoane fizice, IMM-uri și sectorul Large Corpoarate.

Compania oferă consultanţa profesionala în gestiunea și alegerea celor mai bune metode și oferte de Credite & Leasing, Asigurări, Pensii Private, Investiţii şi Servicii financiare, astfel încât clienţii UBS Partners au mereu garanţia că au facut cea mai bună alegere.

Misiunea companiei este ofeririea fiecărui client servicii financiare personalizate, croite special pentru nevoile lui la cele mai mici costuri din piaţă.

Prin gama completă de parteneri din domenii precum Credite & Leasing, Asigurări, Pensii Private, Investiţii si Servicii financiare se asigura :

  • Consultanţa financiară profesională și independentă în Credite & Leasing, Asigurări, Pensii Private, Investiţii, Dezvoltarea Afacerii, Imobiliare
  • Selectarea celei mai bune oferte
  • Asistenţa în întocmirea actelor
  • Negocierea cu fiecare companie parteneră în parte cele mai mici tarife.
  • Consultanta și consiliere gratuită !

Pentru mai multe detalii:


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: