Sean "Diddy" Combs indeamna copii sa mearga la scoala

Directorul Liceului Benjamin Franklin, Cristopher Johnson, a dorit sa aiba un orator care sa se faca auzit in randul elevilor. Astfel, acesta l-a invitat pe Sean “Diddy” Combs sa adreseza elevilor cateva cuvinte. Cei 750 de elevi au fost foarte incantati in momentul in care artistul a urcat pe scena.

“Aceasta este o perioada cu adevarat importanta pentru construirea viitorului vostru.”, a spus Combs. Artistul, in varsta de 36 de ani, a chemat cativa elevi pe scena si a discutat cu ei despre idealurile pe care doresc sa le atinga in viata.

Sfatul lui “Diddy” a fost: “Munciti din greu si stati la scoala! Asumati-va responsabilitatile pentru a va construi viitorul! Nu aveti niciun motiv sa nu faceti asta.”

Conducerea scolii planuieste sa foloseasca mesajele lui Diddy intr-o campanie “anti-chiul”. “Dorim o persoana pe care elevii sa o asculte, cineva care sa vina din acelasi mediu din care provin si ei. Este extraordinar sa ai un superstar care sa vina sa discute cu elevii”, a declarat Johnson.

Urmatorul album al lui Combs, “Press Play”, va fi realizat luna viitoare.

HotNews.ro, S.B., 19 sep 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.like la pagina pentru a continua!