Serviciul Tractari Auto si Asistenta Rutiera in program Non-Stop oferite de RomTractari

RomTractari este o companie de tractari auto, cu o echipa care lucreaza in domeniu de peste 10 ani. Motivul pentru care ar trebui sa ne alegeti pe noi pentru a ne ocupa de cerinta dumneavoastra este acela ca ajungem foarte repede la dumneavoastra indiferent de locul in care va aflati, in Municipiul Bucuresti timpul estimat este de 30 de minute, iar calitatea serviciilor oferite de specialistii nostrii este una superioara, recenziile clientilor fiind intotdeauna pozitive.

Tuturor ni se intampla cateodata sa intampinam situatii dificile cum ar fi o pana de roata, o pana de combustibil, descarcarea bateriei autovehiculului sau orice alta defectiune minora, insa puteti fi siguri ca in aceste cazuri un apel la Echipa RomTractari este cel mai bun mod de a rezolva problema. Noi ajungem la timp si actionam folosind cele mai performante autospeciale, astfel incat problema dumneavoastra sa dispara.

Pretul serviciilor oferite de echipa RomTractari , este in totalitate unul just totul fiind pus in balanta in momentul in care ne semnalati problema vehiculului dumneavoastra. Preturile noastre sunt accesibile si cu siguranta ne dorim ca dumneavoastra sa apelati in continuare la noi si de aceea nu dorim sa exageram precum alte companii prin preturi nejustificate. Tariful este facut in functie de tonajul masinii, dar si in functie de dificultatea problemei pe care o intampinati. In orice localitate va aflati, mall sau spatii greu accesibile noi va stam la dispozitie cu serviciul Tractari Auto Bucuresti si imediat cum colegii nostri din dispecerat ne-au confirmat datele de localizare ale dumneavoastra noi incepem echiparea si pornim spre locatia precizata unde vom incepe procesul de tractare, depanare si va vom sfatui in functie de necesitatea dumneavoastra. Tarifele accesibile au fost puse la punct cu mult tact si niciodata nu veti intampina probleme din acest punct de vedere in momentul in care apelati serviciile societatii.

Cu totii ne confruntam cu traficul din Bucuresti, iar toti soferii din acest oras pot confirma faptul ca timpul este o resursa rara pentru noi, intrucat totul trebuie facut cat mai rapid si lucrul sa fie facut cat mai bine, de aceea la compania de Tractari Auto Bucuresti vorbim despre rezolvarea problemelor intr-un interval orar cat mai oportun pentru ca si noi ne-am confruntat cu situatii de acest fel atunci cand trebuia sa ajungem la o intalnire sau la un eveniment important si stim ca o problema cu cat este mai repede rezolvata cu atat dumneavoastra va puteti relia activitatea.

Serviciile echipei RomTractari pot fi accesate in oricare moment in care dumneavoastra aveti nevoie de noi pentru ca suntem ”prietenii” de care aveti nevoie si la care puteti apela oricand, programul nostru este non-stop, iar specialistii nostrii sunt oricand de ajutor pentru orice tip de defectiune pe care o puteti avea cu automobilul.

Echipa noastra poate satisface orice fel de cerinta pe care o aveti, de exemplu pana de motor. Nu toata lumea stie cum sa procedeze in asemenea situatie sau nu toata lumea stie explicatiile si cauza unei asemenea dificultati. Spre exemplu o cauza pentru producerea unei pane de motor este aceea ca persoana care alimenteaza masina poate face o eroare confundand locul benzinei cu cel al motorinei, si astfel se poate introduce in rezervor alt tip de carburant decat cel necesar, indicat de producator. Dupa cum am precizat anterior o potentiala greseala care poate cauza o situatie neprielnica, va vom prezenta in continuare cateva obiceiuri care va pot strica automobilul pe termen lung. Una dintre cele mai grave greseli pe care o puteti face este ignorarea zgomotelor venite de sub caroserie. In momentul in care masina produce anumite zgomote trebuie identificate problema cat mai repede, intrucat problema trebuie remediata cat mai repede pentru a nu produce neplaceri in viitor, mai ales sub caroserie trebuie sa verificati daca nu cumva problema vine de la sistemul de franare, dar indiferent de provenienta trebuie sa remediati aceste dificultati ale masinii cat mai repede.

O alta eroare este abuzul franei de serviciu in coborarea unei pante. Fiecare sofer stie faptul ca frana de serviciu este un sistem vital, rolul ei fiind foarte bine definit si acela este de a opri/frana masina. Din nefericire foarte multi soferi nu cunosc faptul ca utilizarea abuziva a acesteia poate avea urmari nedorite si anume faptul ca in viitor franarea poate deveni ineficienta din cauza temperaturilor care se dezvolta in timpul actionarii prelungite.

Un alt tip de greseala destul de grava poate fi uitarea consumatorilor electrici porniti. In cazul in care dumneavoastra uitati consumatorii porniti, puteti constata urmatoarea dimineata faptul ca nu mai exista suficient curent in baterie pentru a porni motorul. Cele mai multe masini au un sistem de avertizare contra acestei erori insa in cazul in care masina dumneavoastra nu detine acest sistem de avertizare indicat este sa fiti atenti in momentul in care lasati masina in parcare.

Erorile prezentate anterior trebuie sunt unele destul de grave si pot dauna masinii pe termen lung, de aceea ne dorim ca fiecare sofer sa fie informat cu privire la potentialele avarii ale automobilului.

Echipa Tractari Auto Bucuresti, echipa noastra de profesionisti recunoaste orice defectiune a masinii dumneavoastra si o rezolva intr-un timp foarte scurt. Puteti apela cu incredere la orice ora din zi sau din noapte pentru ca noi suntem pregatiti oricand sa venim in ajutorul dumneavoastra.

Va invitam sa intrat pe pagina noastra web unde gasiti informatii numeroase si mult mai detaliate despre activitatea noastra din domeniul auto. Serviciile de orice tip de la simpla tractare pana la transportul unuia sau a mai multor autovehicule dintr-o tara in alta, din intreaga Uniune Europeana sunt manevrate cu grija de catre echipajul nostru, iar asigurarire numeroase reflecta interesul desavarsit fata de client pentru ca orice serviciu sa fie dus la capat fara nicio abatere sau accidentare. Numarul nostru de telefon asemenea il gasiti pe site-ul societatii unde va sugeram sa nu mai stati pe ganduri si sa-l salvati in agenda personala pentru cazurile in care ati putea sa va aflati intr-o situatie critica si doar un specialist poate sa va ajute.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: