Sfaturi pentru conservarea lichidelor de tigari electronice

Lichidele de tigari electronice au fost mult timp un subiect controversat pentru lumea intreaga. Oamenii au privit multa vreme cu scepticism tigara electronica din cauza substantelor care se gasesc in lichide. Insa, astazi lichidele de calitate detin certificate de conformitate cu normele UE si sunt testate in laboratoare de specialitate.

Lichidele pentru tigari electronice de calitate nu mai reprezinta astazi un motiv de ingrijorare pentru marea majoritate a consumatorilor din lumea intreaga. Producatori celebri precum Dekang, sau Vipercig isi fabrica lichidele in conformitate cu normele europene si efectueaza periodic teste pentru a verifica siguranta acestora. De exemplu, in fabricile Dekang, curatenia si igiena este cuvantul de ordine, au camere speciale pentru studiul compozitiei, pentru a efectua testari bacteriologice etc.

Majoritatea productorilor de lichide recomanda ca acestea sa fie conservate in medii reci si intunecate. Se recomanda sa tineti lichidele cat mai putin la lumina zilei si in niciun caz sub razele soarelui. Exista producatori care recomanda, de asemenea, pastrarea lichidelor in recipiente de sticla in frigider. Parerile sunt impartite in ceea ce priveste acest subiect, exista persoane care sustin ca aceasta practica nu este benefica pentru toate lichidele.

Atentie insa, de unde va aprovizionati cu lichide pentru tigara electronica. Exista multi vanzatori ambulanti care pretind ca vand lichidele fabricate de producatori renumiti insa, acestea nu sunt nici pe departe asa. Exista persoane care fac lichidele acasa, in niciun caz nu va recomandam sa cumparati de la astfel de persoane. Astfel de lichide nu sunt testate in niciun fel si nici nu aveti de unde sa stiti ca sunt respectate toate normele de igiena in procesul de fabricatie.

Va recomandam sa va achizitionati lichidele de la companii cunoscute care comercializeaza tigari electronice. Daca doriti sa incercati lichide de calitate puteti sa intrati pe site-ul Tigaraelectronica-nr1 si aici veti gasi lichide fabricate de unii dintre cei mai importanti producatori, precum Dekang sau Vipercig. Detinem certificate care atesta ca lichidele sunt in conformitate cu normele europene. De asemenea, clientii recomanda lichidele noastre pe forumurile si blogurile de specialitate.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.