Shilpa Shetty devine regina Big Brother-ului englezesc

Mult contestata actrita indiana, Shilpa Shetty, a castigat duminica seara, finala concursului Big Brother din Anglia, dupa ce a starnit o serie de controverse in plan politic in urma declaratiilor rasiste facute la adresa ei.

Actrita, in varsta de 31 de ani, a izbucnit in lacrimi dupa anuntarea rezultatelor: 63 % din voturile publicului au fost pentru Shilpa, scrie luni presa britanica.

Ea a parasit casa Big Brother in ropote de aplauze si fara a-i purta ranchiuna concurentei Jade Goody, care a jignit-o in timpul show-ului.

“Se mai intampla. Oamenii fac greseli si noi invatam din ele. Dar nu pot sa spun sigur: Jade nu a vrut sa faca acele declaratii rasiste la adresa mea. Ea nu e rasista”, a spus castigatoarea.

Datorita scandalului de racism caruia a trebuit sa-i faca fata, actrita este acum sufocata de oferte pentru a deveni personaj de reclame iar revistele se lupta sa aiba drepturi de exclusivitate asupra povestii ei.

Scandal rasial la Big Brother

Editia din acest sezon a show-ului “Big Brother” din Marea Britanie a fost dedicata vedetelor, printre concurenti fiind si actrita indiana Shilpa Shetty (31 de ani), care a intrat in conflict cu starurile britanice. Acestea au jignit-o si au umilit-o.

Una dintre concurentem Jade Goodym care a poreclit-o pe colocatara din casa Big Brother ‘Shilpa Popodum’, dupa numele unui fel de clatita indiana.

Controversata emisiune difuzata de Channel 4 si urmarita de 4,5 milioane de telespectatori, a aprins relatiile dintre Marea Britanie si India. Chiar si premierul Tony Blair s-a trezit interpelat in Parlament cu privire la discriminarea de care ar avea parte concurenta indiana la “Big Brother”.

In plus, au reactionat si numeroase personalitati din lumea politica si religioasa, iar in India au avut loc chiar manifestari violente in strada. Indienii au cerut reactii oficiale din partea Londrei.

Autoritatea independenta care reglementeaza media britanice (CNA-ul romanesc), primind aproximativ 40 000 de plangeri de la telespectatori.

Shilpa Shetty este una dintre cele mai renumite actrite indiene. Ea a fost remarcata pentru prima data in 1993 cand a jucat un rol secundar in filmul “Baazigar” (“Jucatorul”).

HotNews.ro, C.N.A., 29 ian 2007


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.