SIF Moldova continua sa joace pe Banca Transilvania

Sif Moldova (SIF2), al doilea cel mai important acţionar, continuă să vândă şi să cumpere acţiuni la Banca Transilvania pentru a câştiga din fluctuaţiile de preţ.

Vineri, SIF Moldova a vândut 2,8 milioane de acţiuni la un preţ de 2,38 lei/acţiune, ceea ce înseamnă o tranzacţie în valoare de 6,66 milioane de lei.

Tranzacţia a fost realizat prin departamentul de brokeraj al Raiffeisen Bank. În momentul în care preţul acţiunilor Băncii Transilvania scade spre 2,1-2,2 lei, SIF Moldova intră la cumpărare, ceea ce susţine şi preţul acţiunilor băncii.

De la începutul anului acţiunile Băncii Transilvania au scăzut cu 1,85% în condiţiile în care indicele BET (care reuneşte cele mai importante 10 acţiuni de la bursă) a scăzut cu aproape 8%. De la începutul anului acţiunile SIF Moldova au scăzut cu 10,{etoroCFDrisk}%, iar în ultimul an au scăzut cu 59,13%.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.Alte articole asemanatoare: