Silvio Berlusconi a lesinat in timpul unui discurs

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a lesinat, duminica, in timpul unui discurs pe care il tinea la Toscana, in centrul Italiei, la o reuniune politica, scriu agentiile internationale de presa.

Berlusconi, in varsta de 70 de ani, a inchis ochii si si-a pierdut cunostinta, in timp ce vorbea la tribuna.

El a fost sprijinit, la timp, de oameni din anturajul sau.

Inainte de a i se face rau, Berlusconi a indemnat “toate forteler CdL sa se uneasca “intr-un singur partid al libertatilor”.

Purtatorul sau de cuvint, Paolo Bonaiuti, a anuntat ca lesinul a fost provocat de o scadere a tensiunii. La o jumatate de ora de la incident, Berlusconi a parasit pe picioare sala si a plecat cu masina cu care venise.

Persoane apropiate fostului premier au declarat ca acesta se simte mai bine si se va intoarce cu elicopterul la resedinta sa, in apropiere de Milano, unde va fi supus unui examen medical.

La inceputul acestei luni, Berlusconi suferise o operatie de menisc. El este celebru in Italia pentru operatiile estetice pe care le-a facut pentru ca vrea sa para cat mai tanar.

HotNews.ro, C.N.A., 26 nov 2006


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.