Şoc! Irinel Columbeanu, un bărbat infidel? E înebunit de Mariana Roşca

Monica Columbeanu susţinea cu ceva vreme in urmă că nu ar deranja-o deloc dacă ar auzi că soţul ei o inşală, atata vreme cat ar fi vorba despre o relaţie de o noapte. Poate că ştia ea ce ştia!

Libertatea publică azi, in exclusivitate, declaraţia unui martor la “asaltul” lui Irinel Columbeanu asupra unei frumoase ieşence, care a avut loc recent, intr-un club bucureştean.

Mariana Roşca are 30 de ani şi e o ieşeancă frumoasă care i-a pus, se pare, inima pe jar lui Irinel Columbeanu. Conform spuselor unor martori, Irinel a cunoscut- o, recent, pe Mariana, la clubul Pat din Bucureşti, prin intermediul unor prieteni comuni.

Interesant e că la masa la care stăteau Iri şi Mariana s-a aşezat, la un moment dat, şi Monica, soţia milionarului, ajunsă ceva mai târziu la faţa locului. Însă nici prezenţa nevestei lui nu l-a determinat pe Irinel să-şi ia ochii de la focoasa moldoveancă.

Monica a plecat, extrem de nervoasă, din clubul Pat

“Totul s-a întâmplat recent, eram în club Pat alături de câţiva amici şi l-am zărit la masa de lângă bar, pe Irinel cu o blondă superbă alături. Evident că ne-am uitat cu toţii curioşi, căci tânăra nu semăna deloc cu Moni, iar Irinel o privea într- un mod foarte special.

Stătea foarte aproape de ea, o sorbea practic din ochi. S-au întreţinut ore în şir, au vorbit, au râs, însă, la un moment dat, şi-a făcut apariţia Monica, alături de o prietenă. S-a aşezat la masă, a încercat să poarte o conversaţie cu soţul ei, însă, când a văzut că Irinel nu îi acordă prea mare atenţie, s-a retras.

Din momentul în care a rămas singur cu Mariana, avansurile lui Irinel au devenit evidente, a luat-o pe fată de mijloc şi s-a jucat cu buzele în părul ei. Aproape o sufoca, nu l-am văzut niciodată atât de înfierbântat atunci când era împreună cu Monica.

Mi s-a părut ciudat că nu erau deloc deranjaţi că, de faţă, se aflau mai multe persoane care, cu siguranţă, ştiau cine e Irinel Columbeanu şi cine e soţia lui”, ne-a povestit sursa noastră.

Spre dimineaţă, cei doi au plecat separat, însă Irinel i-a pus Marianei la dispoziţie o maşină condusă de Voicu, şoferul de atunci al familiei Columbeanu.

«E adevărat»

Contactată de Libertatea, Mariana a recunoscut că-l ştie destul de bine pe Irinel Columbeanu.

“Da, este adevărat că Irinel Columbeanu mi-a făcut avansuri, însă nu vreau să vorbesc despre asta. E doar treaba mea şi a domnului Columbeanu. Cred că, până la urmă, orice bărbat e dator să încerce atâta timp cât alături se află o femeie frumoasă, nu-i aşa? Iar orice femeie poate să refuze sau să accepte avansurile”, ne-a mărturisit Mariana.

Irinel Columbeanu nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei.


(P) Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 100 si 500 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
like la pagina pentru a continua!